Povestea unei mame cu 9 copii care trăiește din hoție: Cum reușește să câștige până la 1.000 de euro pe zi din furturi

Data:

Share post:

O femeie în vârstă de 29 de ani, mamă a nouă copii, originară din Bosnia și Herțegovina, susține că fură de la pasagerii metroului din Milano și ajunge să câștige și 1.000 de euro pe zi, însă are „un sentiment de vinovăție”.

Ofemeie reușește să câștige 1.000 de euro pe zi din furt. Ana (numele fictiv ales de presa italiană pentru a-i păstra identitatea femeii) are 29 de ani și susține că familia ei, soțul și cei nouă copii, sunt acasă, în Bosnia.

Femeia spune că familiei ei este în Bosnia, iar soțul ei, care nu lucrează, are grijă de copiii acestora. De asemenea, ea sprijină familia și trimite acasă bani mulți, întrucât într-o zi a reușit să bage 1.000 de euro în buzunar, sumă deloc mică.

„Toți sunt în Bosnia, unde m-am născut. Ultima naștere a fost în decembrie. Soțul meu, care nu lucrează, are grijă de ei. Sprijin familia, trimit banii acasă și sunt mulți. S-a întâmplat ca într-o zi să bag și 1.000 de euro în buzunar. O excepție, pentru că până și 500 de euro sunt o avere acum că oamenii se plimbă cu puțini bani. Dar am răbdare. Muncesc șapte zile pe săptămână, de dimineața până seara”, a spus femeia.

Femeia locuiește în cartierul Niguarda din Milano, loc pe care îl împarte cu prietenii și rudele: „Colegii mei de jaf. Prefer să mă mișc singură sau cel mult în perechi, pentru a nu atrage atenția. Uită-te la mulțime, câți oameni: le studiez chipurile, mișcările”, spune ea, potrivit.

Tânăra mamă a explicat că pentru a face rost de bani stă lângă automatele de bilete, și după ce oamenii plătesc, se uită cu atenție unde își pun portofelul.

„Când decid să acționez, urmăresc cel mai vulnerabil subiect, adesea femei, îmi dau jos geaca și o port în jurul brațului, ascunzând mâna cu care voi scotoci în geanta ei. Dacă scot un smartphone, e bine și așa”, a adăugat ea.

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...