Scheletul din dulapul Simonei Halep a eșit la suprafață! imaginile care au apărut înainte de procesul de dopaj

Data:

Share post:

Simona Halep primește lovitură, după lovitură, în scandalul de dopaj. Sportiva încearcă, din răsputeri, să își demonstreze nevinovăția, însă este atacată din toate părțile. Recent, fanii Mariei Sharapova s-au aliat împotriva Simonei Halep și au scos la iveală un videoclip, în care sportiva noastră o judecă dur pe rusoaică, videoclip filmat tocmai pe vremea când Sharapova se afla într-o situație similară.

Atunci când Maria Sharapova a fost prinsă dopată cu meldonium, Simona Halep a comentat cazul și a avut o atitudine acidă la adresa colegei sale. Acum, chiar înainte de procesul Simonei Halep, fanii Mariei Sharapova au distribuit, pe forumul de specialitate Tennisforum.com, un videoclip în care românca vorbește despre modul în care se ferește de substanțele interzise, ce medicamente utilizează și ce crede despre cazul Mariei Sharapova.

Când tenismena rusoaică se afla în plin scandal de dopaj, Simona Halep a vorbit dur despre cazul colegei sale, iar declarațiile, de la acea vreme, iată că se întorc împotriva ei, acum.

„E puțin dezamăgitor pentru sport, dar oamenii (n.r. – acuzatorii) știu ce au de făcut și trebuie să așteptăm”, spunea Simona Halep.

Mai mult, Simona Halep o învinuia pe sportiva din Rusia pentru faptul că nu este implicată și nu verifică personal dacă pastilele pe care le îngurgitează sunt interzise, sau nu. Românca spunea că în comparație cu Sharapova, ea este vigilentă.

„O fac singură! Primim o carte la începutul anului. De fiecare dată când iau ceva, trimit oamenilor care se ocupă cu asta, la anti-dopingul din România, iar acolo se vede totul. Nu iau nimic în afară de antibiotice și vitamine”, declara Simona Halep.

Greșeala care a costat-o scump

Deși obișnuia să fie vigilentă, așa cum declara, Simona Halep a pierdut, se pare, această calitate. Astfel că, în data de 7 octombrie 2022, campioana noastră a fost suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Situația Simonei Halep pare asemănătoare cu cea a Mariei Sharapova, care în 2016 pica un test antidoping la Australian Open. În același interviu, ce a fost acum readus în atenția publicului, jurnaliștii îi spuneau Simonei Halep că în corpul Mariei Sharapova a fost găsită o substanță ce a fost legală timp de 10 ani, dar pusă, ulteior, pe lista interzisă. Însă, Simona Halep nu s-a arătat, atunci, impresionată de informațiile primite, taxând-o aspru pe colega sa.

„Nu am nicio idee, nu este treaba mea, pentru că e foarte greu să spui ceva. Sunt oameni care trebuie să decidă ce este legal și ce nu este. Nu iau chestii speciale. Dacă iei ceva, trebuie să verifici cum trebuie. Trimiți la agenția anti-doping de la tine din țară!”, mai spunea Simona.

Articole similare

Vijeliile şi ploile au făcut PRĂPĂD în judeţul Dolj. Pompierii au intervenit

Mai multe gospodării din Dolj au fost inundate în această seară, iar în unele zone au căzut copaci...

Clanul Oacă din Caracal, condamnări la închisoare într-un dosar de camătă şi şantaj

Tribunalul Olt a emis o nouă hotărâre în cazul clanului Oacă din Caracal, într-un dosar în care sunt...

Un şofer băut care a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna gorjeană Scoarţa, a fost arestat preventiv după ce...

Ioan Romică Mutu din Târgu Jiu, căutat de poliţie după ce noaptea trecută a înjunghiat un tânăr pe stradă

Poliţiştii din Gorj îl caută pe un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, care...