Presiuni reclamate de un avocat pentru a se retrage din dosarul Ferma Dacilor

Data:

Share post:

Un alt avocat reclamă presiuni pentru a se retrage din dosarul „Ferma Dacilor”. Este vorba despre apărătorul funcționarei de la Urbanism din comuna Gura Vadului, Antonie Popescu.

Antonie Popescu este avocatul Luizei Anghelina, femeia care a fost arestată preventiv într-un dosar disjuns din dosarul mare „Ferma Dacilor”.

Demersul lui Popescu vine după ce, cu câteva zile înainte, apărătorul lui Cornel Dinicu, avocatul Bogdan Aanei, a susținut că se retrage din dosar invocând presiuni și amenințări la adresa sa.

Într-o sesizare către Baroul București acesta susține că „clientei mele, căreia i s-a spus că nu este bine că a luat avocat din București, că avocatul ales nu este competent și că nu are experiență în cauze penale, că era mai bine să ia un avocat din Prahova care lucrează cu procurorii și instanțele de aici, că nu pot să o reprezint deoarece aș fi în conflict de interese pentru că reprezint și alți funcționari din primărie în acest dosar, lucru care s-a spus și acestora, fiind toți sfătuiți să angajeze alți avocați din zonă”.

Antonie Popescu mai arată că „eu însumi, am fost tratat cu lipsă de respect de către instituțiile judiciare din Prahova, de către politiști și procurorii din cadrul Parchetului Prahova”.

Continuarea în PRESShub.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...