Proxenet căutat în toată ţara, găsit de autorităţi. Se dădea drept femeie

Data:

Share post:

Un bărbat de 27 de ani din București, urmărit pentru o condamnare penală cu executare, a fost prins la Cluj-Napoca, unde exploata sexual o femeie pe care o obliga să se prostitueze. Individul publica anunțuri pe internet și discuta cu potențialii clienți folosind un program pentru a-și distorsiona vocea ca să pară femeie.

Bărbatul, domiciliat în Bucureşti, are 27 de ani şi era urmărit de poliţişti după ce a fost condamnat la un an de închisoare pentru infracţiuni rutiere. Miercuri, în baza unor informaţii conform cărora individul se ascundea în judeţul Cluj, unde era proxenet, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au făcut două percheziţii domiciliare, la imobilele deţinute de suspect.

În unul dintre ele l-au găsit pe bărbat, care se întreţinea exploatând sexual o femeie. El posta anunţuri prin care racola clienţi, o transporta pe femeie la locurile de întâlnire cu bărbaţii şi chiar folosea un program care îi distorsiona vocea, pentru ca, în discuţiile cu cei interesaţi, să pară că este femeie.

„Din cercetările poliţiştilor a reieşit că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituţiei de către o femeie, de 37 de ani. În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziţia femeii, în scopul practicării prostituţiei, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunţuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia şi ar fi intermediat legătura cu diverşi clienţi. În timpul interacţionării cu persoanele interesate, acesta ar fi utilizat o aplicaţie pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei”, a transmis IPJ Cluj.

În cadrul anchetei, poliţiştii au mai stabilit că femeia era bătută de suspect pentru a o determina să continue să se prostitueze.

„În urma percheziţiilor efectuate în municipiul Cluj-Napoca, au fost descoperite şi ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanţă pulverulentă, albă şi 3.200 de lei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca au dispus reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind încarcerat, în baza mandatului de executare a pedepsei”, precizează sursa citată.

Articole similare

Simona Halep, lovitură financiară uriașă, în ciuda suspendării

Deși Simona Halep este suspendată pentru patru ani din tenis pentru dopaj, fosta campioană a României nu o...

Piedone va candida la Primăria Capitalei. Un scenariu care le dă fiori lui Nicușor Dan și Gabriela Firea

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a spus că se teme doar de „candidatul PSD, indiferent cine este el, pentru...

De Mezzo vrea competiţie internă pentru desemnarea candidatului la Slatina: În 2016, Marius Bălaşa a luat aproape 3.000 de voturi peste partid

Preşedintele interimar al PNL Slatina, Mario De Mezzo, a declarat în cadrul celei mai recente conferinţe de presă...

Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Argeş, cu muşcături de animale

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături...