PSD Slatina sărbătorește 1 Mai în aer liber, alături de peste 1.000 de membri și simpatizanți

Data:

Share post:

Organizația PSD Slatina a păstrat tradiția de 1 Mai și s-a întâlnit cu peste 1000 de membri și simpatizanți la o petrecere în aer liber, în apropierea râului Olt. Printre participanți s-au numărat președintele CJ Olt și PSD Olt Marius Oprescu, primarul municipiului Slatina Emil Moț, și mai mulți deputați și senatori. În discursurile lor, aceștia au vorbit despre importanța sărbătorii și au transmis mesaje de felicitare și invitații la petrecere. În timpul evenimentului, participanții au avut parte de grătare cu mititei, bere rece și muzică live din partea Ansamblului „Doina Oltului”. Primarul Emil Moț a menționat, de asemenea, posibilitățile de petrecere a timpului liber la iarbă verde în oraș, invitând oamenii să viziteze Pădurea Strehareți, care a fost deschisă pentru toată lumea.

Printre participanţi s-au numărat preşedintele CJ Olt şi PSD Olt Marius Oprescu, preşedintele PSD Slatina şi primar al municipiului Emil Moţ, dar şi deputaţii Marius Iancu, Adrian Chesnoiu, Florin Barbu, Emil Albotă, Cătălin Grecu şi senatorul Siminica Mirea.

Marius Oprescu a transmis un mesaj către membrii şi simpatizanţii organizaţiei.

„Ca de fiecare dată suntem prezenţi în mijlocul membrilor de organizaţie. Astăzi ne întâlnim la Slatina cu 1.000 şi ceva de membri. E o tradiţie pe care o păstrăm de peste 10 ani de zile şi suntem împreună cu ei, astfel sărbătorim 1 Mai Muncitoresc”, a spus Oprescu.

La rândul său, primar municipiului Slatina, Emil Moţ, a vorbit despre posibilitățile de petrecere a timpului liber, la iarbă verde, în Slatina.

„Ca de obicei de 1 Mai, Partidul Social Democrat, la Slatina, păstrează tradiţia. Suntem toţi, aproape toţi membrii Partidului Social Democrat. Noi ne simţim bine, este voie bună, facem petrecerea noastră tradiţională vreau le urez tuturor membrilor noştri ‘La mulţi ani!’ să fim cât mai mult timp împreună, să petrecem cât mai multe sărbători de 1 Mai!. La mulţi ani dragii noştri membri ai Partidului Social Democrat!

Da, acum trecem pe partea administrativă, pădurea Strehareţi de din acest weekend este deschisă tuturor. Vă aşteptăm cu drag. Avem o zonă de grătare, zonă de biciclete, zonă de promenadă, avem un parc foarte frumos pentru copii. Aşa că dragii noştri slătineni şi nu numai vă aşteptăm cu drag. De acum înainte pădurea Strehareţi, să ne distrăm, să ne simţim bine şi să stăm la iarbă verde şi la aer curat”, a transmis Emil Moţ.

Atmosfera de 1 Mai a fost întreţinută de grătarele de mititei şi bere rece, pe acompaniamentul soliţiştilor şi instrumentiştilor de la Ansamblul „Doina Oltului”.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...