Turişti rătăciţi, salvaţi cu jandarmii. În grup se aflau patru copii şi un bebeluş

Data:

Share post:

Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi astăzi de jandarmii montani şi colegii din cadrul Serviciului Salvamont după ce s-au rătăcit în timpul unei plimbări pe munte.

10 persoane s-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului, iar echipe mixte, jandarmi şi salvamontişti, s-au deplasat în zona indicată, reuşind în aproximativ două ore să ajungă la cei 10 turişti, care au înnoptat în arealul natural.

”Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii montani şi colegii din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin. În jurul orei 07.30, printr-un apel prin serviciul 112, au fost alertate structurile judeţene pentru salvarea a 10 persoane care, de ieri, s-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului”, anunţă Jandarmeria Română.

Echipe mixte, jandarmi şi salvamontişti, s-au deplasat în zona indicată, reuşind în aproximativ două ore să ajungă la cei 10 turişti, care au înnoptat în arealul natural.

”Chiar dacă nu au fost pregătiţi pentru o astfel de experienţă, niciunul dintre turişti nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conduşi de jandarmi şi salvamontişti, copiii şi părinţii au ajuns în siguranţă la autoturisme, în localitatea Caraşova”, mai spune Jandarmeria.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...