Răzvan Lucescu este aproape de finala Cupei Greciei. PAOK a învins-o pe Lamia în meciul tur al semifinalelor, 5-1

Data:

Share post:

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu se află la un singur pas de a juca din nou finala Cupei Greciei. PAOK a câștigat meciul tur al semifinalei disputate contra echipei Lamia, scor 5-1.

PAOK a fost considerată echipa favorită în fața celor de la Lamia în semifinalele pentru calificarea în finala Cupei Greciei. Fotbaliștii antrenați de Răzvan Lucescu au câștigat fără emoții meciul tur și s-au impus cu 5-1. PAOK a deschis scorul încă din primul minut al partidei prin Khaled Narey. Avantajul echipei antrenorului român a fost dublat de Giannis Konstantelias în minutul 25.

Elevii lui Răzvan Lucescu au intrat cu un avantaj de două goluri la cabine. În cea de-a doua parte a partidei PAOK a mai marcat de trei ori prin brazilianul Douglas Augusto în minutul 62 și prin Brandon Thomas, minutul 67. Ultimul gol marcat de PAOK a fost înscris de Joan Sastre, în minutul 69. Lamia a redus din diferență în minutul 86 al partidei prin Ruben Martinez.

PAOK a câștigat chiar dacă meciul a fost amânat de două ori

Returul este programat pentru data de 12 aprilie. Celelalte două semifinaliste sunt AEK Atena și Olympiacos. Echipa din capitala Greciei a trecut categoric de rivala sa în meciul tur, scor 3-0. Este important de precizat că meciul lui PAOK trebuie să se dispute inițial pe data de 9 februarie, dar a fost amânat de doă ori. Prima amânare s-a produs din cauza condițiilor meteorologice și cea de-a doua din cauza accidentului feroviar din apropriere de Atena.

Elevii lui Răzvan Lucescu au făcut deplasarea la Lamia, la începutul lunii trecute. Ulterior, ei au fost aununțați că partida este amânată. Arena celor de la Lamia a fost acoperită în totalitate de zăpadă și nu a putut fi deszăpezită din cauză că ninsoarea nu se oprea. Federația de Fotbal din Grecia luase în calcul că partida să se joace o zi mai târziu, dar meciul a fost reprogramat pentru ziua de 1 Martie. Chiar în acea dimineață două trenuri care circulau pe aceeași linie, unul de marfă și altul de pasageri s-au ciocnit, iar 57 de persoane au murit.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...