Restricţii de circulaţie pe mai multe sectoare de drum din Vâlcea

Data:

Share post:

Circulaţia va fi restricţionată mâine pe mai multe sectoare de drum din Vâlcea. Măsurile vizează drumurile naţionale 7CC, 7A şi 67.

Pe sectorul de drum DN 7CC km 2+900-km 3+100, în extravilanul localității Păușa, se va monta parapet de beton tip New Jersey între orele 09:00 – 14:00. Circulația rutieră se va desfășura pe 1/2 din cale dirijat de piloți de circulație.

Pe sectorul de drum DN 7A km 30+800 – km 31+200, în extravilanul localității Malaia, se vor executa lucrări de tăiere arbori periculoși între orele 08:00 – 16:00. Circulația rutieră se va închide/ deschide în reprize de maximum 20 de minute dirijată de piloți de circulație.

Pe sectorul de drum DN 67 km 182+000 – km 193+900, pe raza localităților Bârzeşti – Troian, se lucrează la aplicare marcaje rutiere între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se va desfășoara îngreunat pe ambele sensuri de mers.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...