Şase copii au ajuns la spital intoxicaţi cu antibiotic. Trei elicoptere SMURD au ajuns la faţa locului

Data:

Share post:

Cei şase sunt frați, din localitatea Dragalina din județul Călărași. Micuţii au fost preluați de ambulanțe și duși la spital în București după ce s-au intoxicat cu un antibiotic.

Poliţiştii din Călăraşi a fost sesizat cu privire la faptul că, în localitatea Dragalina, 7 copii sunt intoxicaţi cu antibotic. Cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani, aceştia au ingerat mai multe medicamente (antibiotice), 6 dintre aceștia aflându-se în stare de inconștiență.

La fața locului a ajuns și trei elicoptere SMURD. Potrivit autorităților locale, părinții le-au dat copiilor, care sunt frați, o cantitate mult mai mare de medicamente față de ce le-a prescris medicul. Un vecin al familiei acestora a sunat la 112.

Medicul le-a zis sa le dea trei pastile pe zi, iar părinții au dat copiilor trei flacoane. Copii au fost stabilizați și transferați spre unități medicale din București.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Călărași, Bianca Ghiveci, a declarat că este vorba despre șase din cei opt copii ai unei familii din Dragalina. Copiii au vârste cuprinse între 3 și 16 ani. Unul dintre copii este în stare mai gravă, ceilalți fiind în stare stabilă.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...