Mai mulţi tineri din Brebeni au furat motorină de la utilaje parcate în curtea Primăriei Ipotești. Polițiștii au reținut o persoană

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Brebeni, a fost reţinut de poliţişti după ce a furat motorină din rezervorul unor utilaje aflate în curtea Primăriei Ipoteşti, dar şi bunuri din locuinţa unui bărbat din Brebeni. El ar fi avut complici un minor şi un alţi doi tineri, toţi din Brebeni.

Primul furt s-a produs în noaptea de 10 spre 11 iunie 2023, când persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința unui bărbat din comuna Brebeni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În cursul aceleiaşi nopţi, hoţii ar fi furat şi aproximativ 60 de litri de motorină din rezervorul a două utilaje ce se aflau parcate în curtea Primăriei Ipoteşti.

Poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri, în vârstă de 19 ani, un bărbat, în vârstă de 34 de ani și un minor, în vărstă de 16 ani, toți din comuna Brebeni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

„În urma probatoriului administrat, la data de 26 iunie 2023, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele unui tânăr de 19 ani a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...