Scandal între două familii rivale într-o comună din Argeş: A fost folosit un pistol de tip airsoft, o persoană fiind rănită

Data:

Share post:

Scandal într-o comună din Argeş. În localitatea Poiana Lacului, sâmbătă, a avut loc un conflict între membrii a două familii, care a necesitat intervenția poliției. O persoană a fost rănită cu un pistol tip arisoft.

La fața locului au fost trimiși polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și echipe din Serviciul pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au reușit să aplaneze conflictul.

Una dintre persoanele implicate a folosit un pistol de tip airsoft și a provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului altei persoane.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

„La data de 08 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în legătură cu faptul că, în localitatea Poiana Lacului, a avut loc o stare conflictuală, între membri a două familii, la care au participat mai multe persoane.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Poiana Lacului, dar au fost direcționate și echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au aplanat conflictul.

Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft, cu care ar fi provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului unei alte persoane.

Având în vedere acest aspect, la locul intervenției s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

În cauză, continuă verificările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeş.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...