Scandal între două familii rivale într-o comună din Argeş: A fost folosit un pistol de tip airsoft, o persoană fiind rănită

Data:

Share post:

Scandal într-o comună din Argeş. În localitatea Poiana Lacului, sâmbătă, a avut loc un conflict între membrii a două familii, care a necesitat intervenția poliției. O persoană a fost rănită cu un pistol tip arisoft.

La fața locului au fost trimiși polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și echipe din Serviciul pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au reușit să aplaneze conflictul.

Una dintre persoanele implicate a folosit un pistol de tip airsoft și a provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului altei persoane.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

„La data de 08 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați în legătură cu faptul că, în localitatea Poiana Lacului, a avut loc o stare conflictuală, între membri a două familii, la care au participat mai multe persoane.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Poiana Lacului, dar au fost direcționate și echipe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au aplanat conflictul.

Din primele verificări, o persoană dintre cele implicate ar fi folosit un pistol de tip airsoft, cu care ar fi provocat leziuni ușoare la nivelul antebrațului unei alte persoane.

Având în vedere acest aspect, la locul intervenției s-au deplasat și polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

În cauză, continuă verificările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeş.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...