Se circulă pe ambele sensuri pe DN 7, la Boiţa, însă cu restricţii (VIDEO)

Data:

Share post:

Începând de vineri seara, circulația rutieră a fost redeschisă pe ambele sensuri ale DN 7, la Boița, unde se desfășoară lucrări, dar restricțiile de viteză rămân în vigoare.

Această măsură a fost luată pentru a fluidiza traficul în minivacanța de 1 Mai.

”Fără semafoare pe Valea Oltului pe perioada minivacanţei de 1 mai. Din această după-amiază, începând cu ora 17:30, se circulă pe ambele sensuri la Boiţa, pe DN7, dar rămân în vigoare restricţiile de viteză din zona şantierului. Lucrările se vor relua marţi dimineaţă (02.05.2023)”, au transmis reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DRDP) Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, verificând condițiile de circulație pe DN 7, s-a stabilit că sunt îndeplinite condițiile de circulație simultană pe ambele direcții de mers în perioada 29 aprilie – 1 mai, cu o limită maximă de viteză de 30 km/h. Restricțiile de trafic în zona localității Boița au fost impuse începând cu luna februarie, după ce au apărut fisuri în carosabil și pe acostamentul sensului Vâlcea-Sibiu.

În această perioadă, circulația rutieră s-a desfășurat pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Lucrările de consolidare au avut loc anul trecut din cauza unor probleme similare.

Articole similare

Trei motociclete implicate într-un accident rutier, în Vâlcea. Trei persoane la spital

O coliziune între trei motociclete s-a produs, marţi seara, pe drumul judeţean DJ 677D, în oraşul vâlcean Drăgăşani,...

Flori Roibu, în vârstă de 12 ani, căutată de poliţie după ce n-a mai venit acasă (UPDATE)

UPDATE: În urma căutărilor, minora a fost identificată de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, între localitățile Stolnici...

Cutremur de peste 5 grade pe Scara Richter în România

Un cutremur cu magnitudinea locală 5,2 grade pe Scara Richter s-a produs, marţi seara, în judeţul Arad, la...

Evaziunea fiscală din „păcănele” s-ar ridica la 90 milioane de euro pe an

90 de milioane de euro care ar fi trebuit să meargă la stat, sub formă de taxe, ajung...