Se circulă pe ambele sensuri pe DN 7, la Boiţa, însă cu restricţii (VIDEO)

Data:

Share post:

Începând de vineri seara, circulația rutieră a fost redeschisă pe ambele sensuri ale DN 7, la Boița, unde se desfășoară lucrări, dar restricțiile de viteză rămân în vigoare.

Această măsură a fost luată pentru a fluidiza traficul în minivacanța de 1 Mai.

”Fără semafoare pe Valea Oltului pe perioada minivacanţei de 1 mai. Din această după-amiază, începând cu ora 17:30, se circulă pe ambele sensuri la Boiţa, pe DN7, dar rămân în vigoare restricţiile de viteză din zona şantierului. Lucrările se vor relua marţi dimineaţă (02.05.2023)”, au transmis reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (DRDP) Sibiu.

Potrivit Poliției Sibiu, verificând condițiile de circulație pe DN 7, s-a stabilit că sunt îndeplinite condițiile de circulație simultană pe ambele direcții de mers în perioada 29 aprilie – 1 mai, cu o limită maximă de viteză de 30 km/h. Restricțiile de trafic în zona localității Boița au fost impuse începând cu luna februarie, după ce au apărut fisuri în carosabil și pe acostamentul sensului Vâlcea-Sibiu.

În această perioadă, circulația rutieră s-a desfășurat pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Lucrările de consolidare au avut loc anul trecut din cauza unor probleme similare.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...