Se ia apa la mai multe blocuri din Slatina. Motivul transmis de CAO

Data:

Share post:

Alimentarea cu apă se întrerupe, marţi, la trei blocuri de pe strada Cuza Vodă din Slatina, anunţă Compania de Apă Olt (CAO).

Motivul este trecerea pe noua reţea de alimentare cu apă.

„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări de preluare și punere în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă de pe strada Cuza Vodă. Serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt, în blocurile nr. 23, 25 și 30 de pe strada Cuza Vodă, mâine, 28.02.2023, în intervalul orar 9.30- 14.30. Pe strada Cuza Vodă, rețeaua de alimentare cu apă a fost reabilitată de Compania de Apă Olt, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă.

Reprezentanţii CAO adaugă că, pe tot parcursul zilei, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor, în blocurile din zona străzii Cuza Vodă, pot să apară modificări ale turbidității apei.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...