Se ia apa la mai multe blocuri din Slatina. Motivul transmis de CAO

Data:

Share post:

Alimentarea cu apă se întrerupe, marţi, la trei blocuri de pe strada Cuza Vodă din Slatina, anunţă Compania de Apă Olt (CAO).

Motivul este trecerea pe noua reţea de alimentare cu apă.

„Compania de Apă Olt Sediul Secundar Slatina va executa lucrări de preluare și punere în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă de pe strada Cuza Vodă. Serviciul de alimentare cu apă va fi întrerupt, în blocurile nr. 23, 25 și 30 de pe strada Cuza Vodă, mâine, 28.02.2023, în intervalul orar 9.30- 14.30. Pe strada Cuza Vodă, rețeaua de alimentare cu apă a fost reabilitată de Compania de Apă Olt, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt”. Facem apel la cetățenii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată într-un comunicat remis de Compania de Apă.

Reprezentanţii CAO adaugă că, pe tot parcursul zilei, dar și o perioadă după finalizarea lucrărilor, în blocurile din zona străzii Cuza Vodă, pot să apară modificări ale turbidității apei.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...