Tineri din Mehedinți, reținuți după ce au violat o fată în vârstă de 17 ani

Data:

Share post:

Doi tineri, în vârstă  de 19 și 20 de ani, din județul Mehedinți, au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați că au violat o tânără în vârstă de 17 ani.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați duminică de un bărbat de 45 de ani din comuna Șimian cu privire la faptul că nepoata sa, o tânără de 17 ani, ar fi plecat din locuință cu doi tineri, cu care ar fi întreținut raporturi sexuale fără acordul ei.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că sâmbătă seara tânăra de 17 ani a plecat de la locuința unchiului său cu un autoturism împreună cu doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Prunișor. Ulterior, aceștia s-au deplasat pe un teren viran din comuna Șimian și au întreținut raporturi sexuale cu tânăra împotriva voinței sale”, arată IPJ Mehedinți.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentați unității de parchet competente cu propunerea unei alte măsuri preventive.

În acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...