Tineri din Mehedinți, reținuți după ce au violat o fată în vârstă de 17 ani

Data:

Share post:

Doi tineri, în vârstă  de 19 și 20 de ani, din județul Mehedinți, au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați că au violat o tânără în vârstă de 17 ani.

Potrivit IPJ Mehedinți, polițiștii au fost sesizați duminică de un bărbat de 45 de ani din comuna Șimian cu privire la faptul că nepoata sa, o tânără de 17 ani, ar fi plecat din locuință cu doi tineri, cu care ar fi întreținut raporturi sexuale fără acordul ei.

„Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că sâmbătă seara tânăra de 17 ani a plecat de la locuința unchiului său cu un autoturism împreună cu doi tineri de 19, respectiv 20 de ani, ambii din comuna Prunișor. Ulterior, aceștia s-au deplasat pe un teren viran din comuna Șimian și au întreținut raporturi sexuale cu tânăra împotriva voinței sale”, arată IPJ Mehedinți.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca luni să fie prezentați unității de parchet competente cu propunerea unei alte măsuri preventive.

În acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...