Şefa azilului groazei a dansat şi a stropit cu apă la ieşirea din sediul DIICOT (VIDEO)

Data:

Share post:

 

Cristina Dumitra, unul dintre patronii azilelor groazei, s-a prezentat vineri în faţa instanţei. Aceasta l-a atacat cu apă pe protestatarul de Marian Ceaușescu în momentul în care acesta a abordat-o pe stradă.

Şefa azilului groazei a continuat şi după intervenţia unui poliţist. Pe stradă Cristina Dumitra a început să danseze halucinant în momentul în care a fost abordată de acelaşi protestar.

Dumitra, despre care judecătorii au decis că poate fi cercetată sub control judiciar, a ajuns şi vineri la sediul DIICOT.

Ceaușescu a scris pe pagina sa că Dumitra Crisiina, a venit la DIICOT pentru a asista la percheziția informatică a telefoanelor și calculatorul din birou.

Şefa azilului groazei rămâne sub control judiciar

Dumitra Cristina Maria, fostă Mareș, rămâne sub control judiciar. Minuta: „În baza art. 425 admite contestatia Diicot. Desființează în parte încheierea contestata și, în fond, rejudecând: în baza art. 215 cpp raportat la art. 202 alin.1 și 4 lit. B cpp dispune luarea fata de inculpatele Popa Ninela Niculina și Popa Nicoleta Cristina a măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile de la data prezentei. În temeiul art. 425 alin. 7 lit. B raportat la art. 204 cpp respinge ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații Țicu Andrei Răzvan, Popa Mihaela Bianca, Dumitru Ovidiu, Dragomir Ioana și Tănase Marian. Definitivă”, se arată în sentinţa publică.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...