Şefa azilului groazei a dansat şi a stropit cu apă la ieşirea din sediul DIICOT (VIDEO)

Data:

Share post:

 

Cristina Dumitra, unul dintre patronii azilelor groazei, s-a prezentat vineri în faţa instanţei. Aceasta l-a atacat cu apă pe protestatarul de Marian Ceaușescu în momentul în care acesta a abordat-o pe stradă.

Şefa azilului groazei a continuat şi după intervenţia unui poliţist. Pe stradă Cristina Dumitra a început să danseze halucinant în momentul în care a fost abordată de acelaşi protestar.

Dumitra, despre care judecătorii au decis că poate fi cercetată sub control judiciar, a ajuns şi vineri la sediul DIICOT.

Ceaușescu a scris pe pagina sa că Dumitra Crisiina, a venit la DIICOT pentru a asista la percheziția informatică a telefoanelor și calculatorul din birou.

Şefa azilului groazei rămâne sub control judiciar

Dumitra Cristina Maria, fostă Mareș, rămâne sub control judiciar. Minuta: „În baza art. 425 admite contestatia Diicot. Desființează în parte încheierea contestata și, în fond, rejudecând: în baza art. 215 cpp raportat la art. 202 alin.1 și 4 lit. B cpp dispune luarea fata de inculpatele Popa Ninela Niculina și Popa Nicoleta Cristina a măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile de la data prezentei. În temeiul art. 425 alin. 7 lit. B raportat la art. 204 cpp respinge ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații Țicu Andrei Răzvan, Popa Mihaela Bianca, Dumitru Ovidiu, Dragomir Ioana și Tănase Marian. Definitivă”, se arată în sentinţa publică.

Articole similare

Valea Oltului BLOCATĂ. Lucrările de defrişare continuă şi în weekend (VIDEO)

Este ziua a şasea a operațiunilor de defrișare pe Valea Oltului (zona Boița – Lazaret). Lucrările continuă și...

Arestat preventiv după ce, băut şi fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe un câmp. În urma accidentului, un tânăr a murit

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Băileşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile...

Restricţii în trafic, din cauza Codului Roşu de caniculă

Sâmbătă şi duminică, în zilele cu cod roşu de caniculă, CNAIR a instituit restricţii de tonaj pe autostrăzi,...

Incendiu de vegetaţie uscată, la marginea Slatinei, în zona Sărăceşti (VIDEO)

Un incendiu vegetaţie uscată a izbucnit, vineri după-amiază, în Slatina, în zona Sărăceşti. Mai multe autospeciale de pompieri intervin...