Simona Halep a renunțat la antrenamente și a plecat din țară. Cum a fost surprinsă pe aeroport

Data:

Share post:

Simona Halep încă nu poate juca un meci oficial de tenis din cauza suspendării pentru acuzațiile de dopaj. Sportiva din Constanța a luat o pauză de la antrenamente și a plecat într-o vacanță.

Simona Halep încă este suspendată provizoriu și nu poate juca niciun meci oficial de tenis. Ultima partidă oficială a jucătoarei de tenis a fost în toamna anului trecut, iar de atunci sportiva din Constanța a putut doar să se antreneze. Fostul număr 1 WTA așteaptă să fie adusă în fața instanței, dar procesul ei a fost amânat în repetate rânduri.

Simona Halep

Simona Halep a decis să ia o pauză de la antrenamente și să se relaxeze. Dubla câștigătoare de Grand Slam a plecat în această dimineață din România. Ea a fost surprinsă pe aeroport alături de Amme, o celebră influenceriță de pe Instagram. Încă nu este cunoscută destinația spre care Simona Halep se îndreaptă sau dacă este însoțită de cineva.

Simona Halep așteaptă o decizie în scandalul de dopaj

Procesul de dopaj al Simonei Halep a fost amânat pentru a treia oară. Dubla câștigătoare de Grand Slama ar fi trebuit să se prezinte pentru prima dată în fața judecătorilor de la Tribunalul Independent Sport Resolutions, Londra, în luna februarie a acestui an. Ulterior, audierea sportivei a fost programată pentru data de 28 de mai.

Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a cerut ca procesul să fie amânat pentru a treia din cauza noilor acuzații care i se aduc fostului număr 1 în ierarhia mondială. ITIA susține că Simona Halep ar fi încălcat Programul anti-doping de tenis (TADP), fiind prinsă cu nereguli în pașaportul biologic. În acest caz, sportiva din Constanța riscă o suspendare mult mai mare.

„Am propus ca ambele acuzaţii să fie judecate împreună pentru a evita audieri multiple. Pentru a face asta, dorim să oferim tuturor părţilor (inclusiv tribunalului independent) suficient timp pentru a studia materialele semnificative asociate cu ultima acuzaţie. În cele din urmă, decizia aparţine tribunalului independent. D-ra Halep are şi ea oportunitatea de a-şi pregăti înfăţişarea înaintea tribunalului”, se precizează în comunicatul emis de ITIA.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...