Simona Halep este pregătită să intre în circuitul de tenis. De ce a ales să stea departe de România

Data:

Share post:

Simona Halep așteaptă un verdict în cazul de dopaj unde ar trebui să își demonstreze nevinovăția. Apropiații ei spun că jucătoarea este foarte stresată.

Preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat că Simona Halep, depistată pozitiv cu roxadustat, este stresată în această perioadă având în vedere că aşteaptă verdictul în cazul de doping, transmite Agerpres.

„Nu am mai vorbit în ultimul timp. Sunt convins că Simona este stresată, aşteaptă verdictul. În acelaşi timp această perioadă se contabilizează şi sunt sigur că atunci când va primi verdictul va fi direct aptă de joc”, a afirmat Cosac la finalul Adunării Generale a Federaţiei Române de Tenis.

lorin Segărceanu, fost căpitan nejucător al echipei de Billie Jean King Cup a României, a afirmat că Simona Halep a fost mai mult plecată din ţară în ultima perioadă pentru a se linişti: „Cu Simona am avut şi consider că încă am o relaţie bună, din păcate, ea a stat mai departe ţinând cont de problemele ei. A fost mai mult plecată pentru a se linişti”.

Cahill, aproape de Halep

Cel mai apropiat colaborat al Simonei Halep pentru o lungă perioadă de timp îi este alături trup și suflet. Fostul antrenor Darren Cahill crede în nevinovăția sportivei din România. El sugerează cine ar fi putut să îi administreze Simonei substanța dopantă.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării. Nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut. Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său. Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit.

Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedeapsa pentru aceasta. Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba”, a spus antrenorul.

Articole similare

Percheziţii într-un dosar de evaziune şi contrabandă: Bijuterii şi importante sume de bani, găsite de poliţişti la locuinţa unei tinere din Slatina

Două percheziţii au fost desfăşurate, în această dimineaţă, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt,...

Se lucrează pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Imagini de pe şantier (FOTO)

Se lucrează intens pe Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, transmit reprezentanţii Direcţiei Drumuri şi Poduri Craiova. Potrivit sursei...

Primarul fugar Cherecheş s-ar fi refugiat pe o insulă din Italia alături de mama şi soţia sa

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fugit din țară vineri, cu câteva ore înainte de a...

Subprefectul de Olt reclamă că a răcit la plămâni pentru că prefectul n-a reparat centrala termică. Angajaţii prefecturii, nevoiţi să muncească în frig

Subprefectul de Olt Ana Maria Ciauşu reclamă, pe contul său de Facebook, că a răcit la plămâni deoarece...