Şofer prins gonind cu peste 200 km/h pe autostradă. Ce măsuri au luat poliţiştii

Data:

Share post:

Un tânăr, în vârstă de 33 de ani, s-a ales cu dosar penal, permisul suspendat, dar şi cu o amendă după ce a fost prins în timp ce rula cu maşina pe autostrada A1, între Deva şi Nădlac, cu 213 kilometri pe oră.

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva-Nădlac, în cadrul acţiunii ROADPOL, desfăşurată la nivel naţional, derulează mai multe acţiuni de monitorizare a vitezei de deplasare pe autostradă. În cadrul activităţilor, în ziua de 19 aprilie a.c., a fost depistat pe A1, la km. 573, un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, cetăţean maghiar, care se deplasa cu viteza de 213 km./h., pe o porţiune de drum unde viteza maximă este limitată la 100 km./h”, a transmis IPJ Timiş, joi.

Bărbatul a fost amendat cu 1.305 lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile. ”Totodată, în urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză deţine permis de conducere emis de autorităţile S.U.A., neavând un permis de conducere internaţional, conform reglementărilor în vigoare. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 alin. 2 Cod Penal”, a precizat IPJ Timiş, citat de News.ro.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...