Şoferită drogată culeasă de pe capota maşinii. S-a ales cu dosar penal

Data:

Share post:

O femeie care era drogată cu cocaină este cercetată penal după ce a condus o mașină pe un drum național din Gorj și, ulterior, s-a urcat pe capota autoturismului.

Întâmplarea a avut loc astăzi. Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apel de urgență, de un participant la trafic, cu privire la faptul că pe strada Parângului, din orașul Bumbești-Jiu, o femeie se află pe capota unui autoturism. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o femeie de 29 de ani, din comuna Telești, județul Gorj.

„Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că la aceeași dată, femeia a condus un autoturism pe DN 66 Bumbești-Jiu. Fiind testată cu aparatul etilotest, acesta a indicat un rezultat negativ. Având în vedere comportamentul agitat, aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, indicând un rezultat pozitiv la cocaină. Femeia a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Articole similare

Semnele care pot anunța un nou război mondial. Biblia cuprinde o parte dintre ele

Prezentul este marcat de două mari războaie, care ar putea duce la un conflict de amploare în lume....

Luptă strânsă la Primăria Sectorului 1. Armand, Tuță și Tudorache, în fruntea sondajelor

După prima săptămână a campaniei electorale, competiția pentru Primăria Sectorului 1 este extrem de intensă, cu trei candidați...

Orban a venit la Târgu-Jiu. Forța Dreptei Gorj are un nou lider

Robert Ștefan Chițu, medic epidemiolog, este noul președinte al partidului  Forța Dreptei Gorj, luându-i locul consilierului județean Gheorghe...

Regi ai romilor luaţi în vizor de Garda de Mediu. Topeau plumb în curte

Două imobile ale autointitulaților regi ai romilor Dorin și Daniel Cioabă au fost controlate de comisarii Gărzii de...