Şoşoacă şi Simion, executaţi silit de ANAF

Data:

Share post:

Parlamentarii Diana Şoşoacă (Partidul SOS)şi George Simion (Partidul AUR) sunt executaţi silit de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a declarat miercuri seară, la postul B1 TV, că este vorba despre neplata unor amenzi sau cheltuieli judiciare.

„Chiar Diana Şoşoacă şi George Simion sunt executaţi silit de ANAF pentru că nu şi-au plătit unele amenzi şi cheltuieli judiciare. Aceste acţiuni duc ca Parlamentul României să aibă cea mai scăzută cotă de încredere de la înfiinţarea acestei instituţii”, a spus Heiuş.

George Simion are vechi probleme cu ANAF. Primăria comunei Garoafa din județul Vrancea, unde parlamentarul are domiciliu, a emis anunț colectiv pentru comunicarea prin publicitate, care conține șapte somații și trei notificări de plată pe numele deputatului, pe data de 23 martie 2023.

Conform informațiilor, toate actele administrative fiscale au fost trimise de ANAF între 12 mai 2022 și 23 martie 2023, însă nu au fost achitate de debitor până la sfârșitul lunii precedente.

Deși sumele datorate de George Simion către fiscul român nu au fost făcute publice, acesta a primit mai multe amenzi de la Jandarmeria Română, pentru participarea la diferite proteste. Cu toate acestea, acesta a reușit să anuleze unele dintre ele în instanță, dar nu pe toate.

La rândul său, Diana Şoşoacă, a fost amendată în repetate rânduri şi de multe ori a pierdut în instanţă procesele prin care contesta contravenţiile.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...