Strada pe care locuieşte Dana Budeanu, blocată ilegal (VIDEO)

Data:

Share post:

O stradă din zona Piața Romană, unde locuieşte şi Dana Budeanu, a fost închisă ilegal de cei care au apartamente în zonă cu o poartă și o barieră. Informaţiile au fost făcute publice de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. În plus, la intrare este montat un semn de circulație cu „Accesul Intezis/Cu execepția riveranilor”.

Potrivit datelor de pe Google Street, strada avea montată o poartă cel puțin din 2019, când avea și o gheretă, unde stătea un paznic. Între timp, ghereta a dispărut, fiind înlocuită și poarta cu una modernă.

Potrivit surselor PRESShub, în zona respectivă locuiește Dana Budeanu. Amendată de Poliția Locală Sector 1, Dana Budeanu a contestat sancțiunea în instanță.

„București, Sector 1. Anul 2023. Cineva și-a montat o barieră ilegal și a închis strada. Este de neînchipuit cum cineva își permite să închidă o stradă în centrul Capitalei. Se întâmplă la Romană, într-o zonă locuită de politicieni, influenceri și beizadele. Au construit o barieră automată ilegală, pe care au montat un girofar, și și-au făcut propriul mini- cartier, în disprețul legii.

Așa arată sfidare a bunului simț și ocuparea ilegală a domeniului public. Fosta administrație a tolerat această situație timp de mai mulți ani. Am cerut Poliției Locale să se deplaseze la fața locului să ia măsuri urgente pentru desființarea barierei. Trebuie să înțelegem cu toții că suntem egali în fața legii și că în Sectorul 1 nimeni nu mai poate lua domeniul public în proprietate pe persoană fizică, indiferent de numele sau calitatea sa”, arată primarul sectorului 1, Clotilde Armand, pe Facebook.

PRESShub a contactat-o pe Dana Budeanu. A răspuns asistenta sa, care inițial a spus că aceasta este într-o întâlnire. Apoi s-a răzgândit și a menționat că este plecată din țară, deci nu poate vorbi. Ne-a promis că va reveni cu un telefon.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...