Ploile fac dezastru în Vâlcea. Pompierii intervin în mai multe zone (VIDEO)

Data:

Share post:

Ploile căzute în ultimele ore fac prăpăd la Râmnicu Vâlcea. Mai multe curţi şi beciuri au fost inundate, iar pompierii intervin de urgenţă pentru a le veni în ajutor oamenilor.

Potrivit reprezentanţilor ISU au fost inundate o curte şi un beci pe Calea Bucureşti, o curte pe Calea lui Traian, zona Dedeman şi un beci în suprafaţa de cca 50 mp. Autorităţile intervin în aceste zone. Se intervine şi în localitatea Budeşti unde un copac a căzut pe reţeaua electrică.

De asemea sunt mai multe apeluri în zona Copacelu, unde canalizarea refulează, iar apa a ajuns la limita locuinţelor şi pe carosabil, inclusiv DN 67. Aici acţionează un ISUZU cu o motopompă remorcabilă şi 2 subofiţeri de la GI Rm. Vâlcea.

Meteorologii au emis astăzi un cod portocaliu de ploi torenţiale, care vor acumula peste 30 l/mp şi frecvente descărcări electrice.  Sunt vizate localităţile Râmnicu Vâlcea, Băbeni, Mihăești, Budești, Stoilești, Galicea, Nicolae Bălcescu, Ocnele Mari, Golești, Milcoiu din judeţul Vâlcea.

Articole similare

Femeie şi copil de doi ani, spulberaţi de o maşină pe trecerea de pietoni, în Slatina. Copilul a decedat la spital, şoferul a fost...

Doar o pedeapsă cu suspendare au decis judecătorii pentru şoferul în vârstă de 54 de ani, din Scornicești,...

Femeie militar, arestată după ce și-ar fi bătut crunt fetiţa de doar două luni

O angajată a Ministerului Apărării Naționale acuzată că și-ar fi agresat propria fetiță, un bebeluș de două luni,...

Adolescentă izolată după un viol, în timp ce presupusul agresorul, fost primar, umblă liber

Situaţie revoltătoare într-o comună din judeţul Botoşani. După ce zilele trecute fostul primar al localităţii  Viişoara a fost...

Bărbat din Olt, ucis cu brutalitate. Un consătean a intrat pest el în casă şi l-a lovit cu o bâtă în cap, până n-a...

Un bărbat din Valea Mare a fost condamnat la nouă ani de închisoare, după ce l-a ucis pe...