Tatăl lui Mario Iorgulescu: ”A doua zi a venit la mine la spital și mi-a cerut 3 milioane de euro”

Data:

Share post:

Gino Iorgulescu, președintele LPF și tatăl lui Mario Iorgulescu, tânărul condamnat recent la 13 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, a emis un amplu comunicat.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal acuză că ”ura” față de el a dus la apariția ”cazului Mario Iorgulescu” și susține că un apropiat al victimei fiului său a venit la spital imediat după accidentul din 2019 și i-a cerut trei milioane de euro.

Gino Iorgulescu face acuzații, după condamnarea lui Mario

”Într-adevăr, în 8 septembrie 2019, fiul meu a fost implicat în nefericitul accident din care o persoană și-a pierdut viața. Fără ca vreun moment să intenționez diminuarea dramei părinților victimei, înțelegând durerea încercată de aceștia pentru că și noi am riscat să ne pierdem copilul, totuși trebuie să fac unele precizări legate de acele momente DAR A AFIRMA CĂ MARIO A OMORÂT INTENȚIONAT PE CINEVA CĂLCÂND PE CADAVRE DOAR PENTRU NOTORIETATE ȘI FĂCÂND JOCUL CELOR CARE, DIN PĂCATE, I-AU MANIPULAT LA GREU, ESTE PREA MULT!

Daniel Vicol, persoana decedată în urma impactului în care nu purta centura de siguranță și se afla sub influența Cocainei, fiindu-i depistată o doză foarte mare, de consumator, membră a unui clan interlop specializat în trafic de persoane/proxenetism în afara granițelor țării.

Totodată, femeile din clan sunt renumitele vrăjitoare care au escrocat-o și pe Oana Zăvoranu. Totodată, există suspiciuni mai mult decât rezonabile că aceste persoane practicau în mod obișnuit înșelăciunea prin metoda ‘accidentul’. Socrul victimei a venit a doua zi la mine, la spital, și mi-a cerut 3 milioane de euro, în contextul în care ginerele lui nici măcar nu era înmormântat, iar fiul meu era în pragul morții.

După cum spuneam, încă din prima zi de după accident, socrul/tatăl concubinei persoanei vătămate, numitul Sigismund Mincă, zis Tane din clanul Sadoveanu din Chitila – în prezent în închisoare – a venit la spitalul unde era internat fiul meu să îmi ceară bani. Și nu orice sumă de bani. De la primul dialog avut cu acea persoana, adică chiar înainte de înmormântarea victimei mi s-au cerut 3 milioane de euro”, se arată în comunicatul lui Gino Iorgulescu, potrivit Fanatik.

În această primăvară, Mario Iorgulescu a avut o perioadă în care a fost activ pe rețelele sociale, unde a publicat mai multe fotografii cu forma sa fizică din prezent, complet diferită față de cea din urmă cu câțiva ani, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

”Iubita” lui Iorgulescu jr a dat cărțile pe față

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal acuză că ”ura” față de el a dus la apariția ”cazului Mario Iorgulescu” și susține că un apropiat

Mario Iorgulescu a postat în noiembrie 2022 o fotografie cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip (FOTO, în galeria de mai sus), cu mesajul ”My love (n.r.- iubirea mea)”.

”Nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de Instagram, am dat de Bianca pe acel cont, i-am scris şi am reluat legătura. Da, e mult mai serioasă relația acum”, a mai spus Iorgulescu la acea vreme.

Cu toate acestea, recent, după ce Mario Iorgulescu a aflat decizia instanței, cea pe care a numit-o ”iubirea lui” a făcut lumină cu privire la relația dintre ei: “Ca să terminăm cu speculațiile, nu, nu sunt iubita lui Mario Iorgulescu. Suntem doar prieteni și nimic mai mult. Eu, în clipa de față, sunt o femeie singură, mă concentrez pe creșterea copilului. Sunt alături de el, trece prin momente de coșmar, dar doar ca prietenă, în niciun caz ca iubită”, a spus Bianca Marina, conform cancan.ro.

Articole similare

Începe procedura de licitație pentru construcția unui nou lot al autostrăzii Craiova – Filiași

CNAIR a transmis astăzi la ANAP pentru validare  documentația pentru atribuirea contractului necesar construcției Lotului 2 (14,4 km)...

Laura Lavric, anchetată penal după ce ar fi lovit un solist la o nuntă

Interpreta de muzică populară Laura Lavric este acuzată că ar fi lovit un alt solist, la o nuntă...

Bărbat săltat de poliţişti după ce a ameninţat trecătorii cu un pistol airsoft

Un bărbat care ameninţa, astăzi, trecătorii cu un pistol airsoft în zona centrală a municipiului Satu Mare a...

Polițiste arestate după ce au scos din camera de corpuri delicte aproape 1000 de litri de alcool și trei lansete de pescuit

Situaţie halucinantă la Suceava. Două polițiste, o angajată de la Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, un angajat de...