Tot ce trebuie să știi despre Blackjack Live Online

Data:

Share post:

Jocurile de noroc online în variantă live sunt mult mai palpitante decât cele jucate clasic. Existența unei anumite doze de presiune determinată de jocul în timp real creează o experiență mult mai plăcută comparativ cu o sesiune de joc normală.

Jocurile de cazino live au apărut la mijlocul anilor ‘90, dar bineînțeles că atunci erau mult mai dificil de jucat din cauza condițiilor tehnice neprielnice. Existau blocaje la streaming, calitate slabă a sunetului și multe alte impedimente. Acum, jucătorii pot sta acasă, îmbrăcați chiar și în pijamale, și pot intra într-o atmosferă foarte asemănătoare cu a multor cazinouri online. Interacțiunea cu dealerii adevărați apropie foarte mult jocul live, dintr-un studio, de realitatea jocului dintr-un cazinou terestru.

Poți juca live ruletă, Blackjack, Poker, Baccarat și alte jocuri pe care le găsești la secțiunea Casino Live. Toate jocurile live vin în diferite variante, care diferă prin mici detalii, regulile de bază fiind, în general, asemănătoare. Din acest articol vei afla tot ce este necesar să știi despre jocurile Blackjack Live Online.

Variantele de Blackjack Live au anumite elemente distincte pe care nu le întâlnești la jocul clasic Blackjack online.

Dealeri reali și mese de joc adevărate

Când joci Blackjack online, jocul este rapid și te vei confrunta cu o succesiune fulgerătoare de câștiguri și pierderi. Ritmul jocului în cazinourile fizice este însă mult mai lent. Într-o astfel de situație, este foarte normal să ai impresia că jocul online nu este corect și că nu se bazează pe generatorul de numere aleatorii (RNG). Tocmai datorită RNG-ului care determină rezultatul fiecărei mâini, pierzi rapid și ai falsa impresia că jocurile nu sunt corecte, când ele de fapt sunt “pe bune”.

Pentru a le oferi jucătorilor un sentiment mult mai mare de fair-play, multe cazinouri online au pus la dispoziție jucătorilor variantele de Blackjack live.

Una dintre părțile cele mai bune ale Blackjack-ului live este transparența, posibilă prin existența meselor de joc din studio la care jucătorii sunt conectați, în timp real, printr-un flux video de calitate înaltă.

O altă mare diferență față de jocul Blackjack fără dealer live este existența unui dealer în carne și oase, prezent în studio, în timp real. Jucătorii pot discuta, printr-o cameră de chat, atât cu dealerul cât și ei între ei. Poți și să dezactivezi chatul dacă consideri că jucătorii vorbesc prea mult sau pe lângă subiect și simți că îți distrag atenția de la joc.

De asemenea, nu numai că vei putea vedea dealerul cum împarte cărțile chiar sub ochii tăi, dar vei putea și să urmărești cum cărțile sunt amestecate. Din moment ce totul are loc în timp real, sub privirea ta, nu mai există niciun fel de îndoială cu privire la corectitudinea fiecărui joc jucat.

Singurul lucru pe care nu îl vei putea face în timpul jocurilor Blackjack live este să dai bacșiș dealerului. Acest lucru nu este neapărat ceva rău deoarece s-ar putea să simți la buzunar eventualele bacșișuri pe care le dai de fiecare dată când câștigi.

Pro și contra jocurilor Blackjack Live

Ca orice alt joc de cazino și Blackjack live are avantaje și dezavantaje. Doar cunoscându-le, poți hotărî dacă preferi varianta de joc cu dealer live sau cea tradițională online, cu dealer virtual.

Tipurile de Blackjack fără dealer live au și opțiunea de a fi jucate gratuit atât pe site-urile cazinourilor cât și pe cele ale furnizorilor. Astfel, jucătorii se familiarizează cu designul, regulile și stilurile de pariere înainte de a trece la jocul pe bani adevărați. Singurul lucru pe care nu îl vei avea niciodată la jocurile live este opțiunea de joc gratuit la oricare dintre variantele de Blackjack Live, deoarece acestea sunt disponibile doar pentru jucătorii care joacă pentru credite în bani reali.

Din moment ce ești nevoit să joci doar pe bani reali, trebuie să ai foarte mare grijă la bankroll, să alegi jocuri care permit și mize mici pentru a reduce cât mai mult pierderile și a prelungi timpul de joc.

Vei găsi suficiente mese de joc Blackjack Live cu miză mică și nu trebuie să trăiești cu impresia că îți trebuie un buget uriaș.

Următorul aspect poate fi deopotrivă un avantaj, dar și un dezavantaj. Vei descoperi, când începi să joci, că unele tipuri de Blackjack Live au fost concepute în așa fel încât să nu aibă un număr limitat de jucători. Vei vedea mult mai mulți jucători la masă decât te-ai aștepta. Dacă ești o persoană sociabilă și cu mulți prieteni, lipsa limitării persoanelor la masa de joc este o bilă albă, dar dacă ești la polul opus, acest stil de joc ar putea fi intimidant. Se pare că majoritatea amatorilor de Blackjack Live sunt încântați de acest lucru deoarece aceste jocuri sunt foarte populare.

Un alt argument pro Blackjack Live Online este existența stimulentelor suplimentare pe care le oferă cazinourile. Dacă ai cont de utilizator pe o platformă de gambling vei primi diverse bonusuri și la jocul live nu doar la cel clasic, fără dealer live.

Dacă vrei să încerci Blackjack Live și nu ești încă membru al unui cazino live, merită să verifici dacă bonusurile se aplică și acestui stil de joc și să profiți de promoții. Aceste bonusuri pot fi destul de generoase.

Concluzie

Jucătorii care au experimentat atât jocul de Blackjack bazat pe software cât și cel cu dealer live spun că preferă jocul live și rar se mai întorc la variantele fără dealer live. Așa că ține cont de acest lucru deoarece s-ar putea să-ți placă și ție să joci mai degrabă live decât cu calculatorul.

Nu uita că și în cazul jocurilor live trebuie să joci responsabil, să ai grijă câți bani cheltuiești și cât timp petreci în studioul de joc.

Articole similare

GRAV accident rutier în Râmnicu Vâlcea. Cinci persoane, printre care doi copii, rănite în urma coliziunii dintre trei mașini 

UPDATE: Persoană căreia i-au fost efectuate manevrele de resuscitare a fost declarată decedată. „În cauză este vorba de un...

Maşină confiscată după un control în trafic. Şoferul a rămas şocat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat cu ocazia unui control un...

Avion obligat să aterizeze de urgenţă din cauza unei ameninţări cu bombă. A intervenit o echipă antitero

O aeronavă cu pasageri, care efectua un zbor charter din Polonia spre Egipt a aterizat de urgenţă în...

Declaraţii halucinante lansate de un preot: „Şi fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la închisoare”

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă în urma unor declaraţii halucinante lansate de un preot. Este vorba despre...