Trei bărbați din Teleorman au fost ridicați de poliţişti pentru punerea în circulație de bani falși

Data:

Share post:

Trei bărbaţi care au pus în circulaţie bani falşi la mai multe magazine din Teleorman au fost ridicaţi de poliţiştii SCCO.

Potrivit IPJ Teleorman, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că trei bărbați cu vârste de 35, 28 și 39 de ani, toți din municipiul Alexandria, județul Teleorman, au în preocupări plasarea de monedă falsă, euro, la diferite societăți comerciale din județ.

„La data de 22 februarie a.c., au fost efectuate 4 percheziții domiciliare la locațiile celor 3 persoane bănuite, 3 în județul Teleorman și una în județul Ilfov, fiind ridicate în vederea cercetărilor, sisteme informatice și telefoane mobile.

În fapt, s-a reținut că persoanele bănuite ar fi pus în circulație în județul Teleorman, 18 bancnote contrafăcute euro, în cupiură de 50 de euro.

Cu această ocazie, cele 3 persoane bănuite au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, fiind dispusă reținerea pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, față de un bărbat,  pentru săvârșirea infracțiunii de plasare  de monedă străină, ulterior,  față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, transmite IPJ Teleorman.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de  Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

 

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...