Trei tineri din Caracal, care au încercat să fure bani de la o sală de jocuri, reţinuţi de poliţie

Data:

Share post:

Trei tineri din Caracal au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o sală de jocuri de noroc din municipiul oltean.

Potrivit IPJ Olt, evenimentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 4.10. Purtând măşti, cei trei au pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Caracal, de unde ar fi încercat să sustragă o sumă de bani, din casieria unității.

Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe autori: doi minori, în vârstă de 17 ani, respectiv 16 ani și un tânăr, în vârstă de 18 ani, toți din municipiul Caracal.

Ei au fost reţinuţi de poliţişti, iar în cazul tânărului de 18 ani, instanţa a hotărât arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„În urma probatoriului administrat, la data de 5 iulie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 6 iulie a.c., cei doi minori au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceștia, iar tânărul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de acesta”, a transmis IPJ Olt.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...