Trei tineri din Caracal, care au încercat să fure bani de la o sală de jocuri, reţinuţi de poliţie

Data:

Share post:

Trei tineri din Caracal au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o sală de jocuri de noroc din municipiul oltean.

Potrivit IPJ Olt, evenimentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 4.10. Purtând măşti, cei trei au pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Caracal, de unde ar fi încercat să sustragă o sumă de bani, din casieria unității.

Ulterior, poliţiştii i-au identificat pe autori: doi minori, în vârstă de 17 ani, respectiv 16 ani și un tânăr, în vârstă de 18 ani, toți din municipiul Caracal.

Ei au fost reţinuţi de poliţişti, iar în cazul tânărului de 18 ani, instanţa a hotărât arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

„În urma probatoriului administrat, la data de 5 iulie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 6 iulie a.c., cei doi minori au fost prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceștia, iar tânărul a fost prezentat Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de acesta”, a transmis IPJ Olt.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...