TSD Slatina sărbătoreşte româneşte de Dragobete, la Fântâna Speranţei

Data:

Share post:

Tinerii social-democraţi din Slatina organizează vineri, de Dragobete, un eveniment special pentru îndrăgostiţi şi nu numai, în zona Fântânii Speranţei din municipiu.

Cei care vor veni vineri, de la ora 13.00, vor fi aşteptaţi cu o tombolă cu premii pentru cupluri, cabina foto 360° și multe alte surprize

„Noi, tinerii social-democrați din Slatina vrem să întâmpinăm sărbătoarea primăverii și a dragostei alături de voi, printr-o acțiune specială intitulată, sugestiv, „De Dragobete, iubește românește!”.

Veche de secole, sărbătoare dragă românilor, transmisă peste generații, Dragobe­tele, este simbolul speranței, al renașterii naturii și al iubirii. Bogată în semnificații și simboluri, sărbă­toa­rea de Dragobete face parte din patrimoniul spiritual al poporului român, din tezaurul de tradiții și obiceiuri care nu-și pierd prospețimea odată cu trecerea timpului pentru că sunt preluate și transmise din generație în generație.

Cu prilejul acesta, al sărbătorii închinate celui mai profund sentiment și probabil celui mai nobil, dragostea, vom avea pentru toți participanții o tombolă cu premii pentru cupluri, cabina foto 360° și multe alte surprize.

Așadar, sperăm ca totul să devină o bucurie a sufletului și să întâmpinăm împreună primăvara prevestită de această sărbătoare care ne cucerește prin optimism și culoare”,  transmite TSD Slatina.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...