TSD Slatina sărbătoreşte româneşte de Dragobete, la Fântâna Speranţei

Data:

Share post:

Tinerii social-democraţi din Slatina organizează vineri, de Dragobete, un eveniment special pentru îndrăgostiţi şi nu numai, în zona Fântânii Speranţei din municipiu.

Cei care vor veni vineri, de la ora 13.00, vor fi aşteptaţi cu o tombolă cu premii pentru cupluri, cabina foto 360° și multe alte surprize

„Noi, tinerii social-democrați din Slatina vrem să întâmpinăm sărbătoarea primăverii și a dragostei alături de voi, printr-o acțiune specială intitulată, sugestiv, „De Dragobete, iubește românește!”.

Veche de secole, sărbătoare dragă românilor, transmisă peste generații, Dragobe­tele, este simbolul speranței, al renașterii naturii și al iubirii. Bogată în semnificații și simboluri, sărbă­toa­rea de Dragobete face parte din patrimoniul spiritual al poporului român, din tezaurul de tradiții și obiceiuri care nu-și pierd prospețimea odată cu trecerea timpului pentru că sunt preluate și transmise din generație în generație.

Cu prilejul acesta, al sărbătorii închinate celui mai profund sentiment și probabil celui mai nobil, dragostea, vom avea pentru toți participanții o tombolă cu premii pentru cupluri, cabina foto 360° și multe alte surprize.

Așadar, sperăm ca totul să devină o bucurie a sufletului și să întâmpinăm împreună primăvara prevestită de această sărbătoare care ne cucerește prin optimism și culoare”,  transmite TSD Slatina.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...