Un autocar cu români a ars ca o torţă pe o autostradă lângă Viena

Data:

Share post:

Un autocar la bordul căruia se aflau 60 persoane, cetăţeni moldoveni şi români, a luat foc pe autostrada de centură a Vienei – A21 -, în direcţia Vösendorf.

Autocarul se îndrepta din Spania spre România şi Republica Moldova. Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei locale 14:00, iar în numai 10 minute autocarul a ars complet. Remorca autocarului a reuşit să fie decuplată şi a fost salvată de flăcări.

Pasagerii au fost escortaţi de poliţie la o benzinărie din apropierea locului producerii incidentului, fiind în aşteptarea unor mijloace de transport pentru a-şi continua traseul spre România şi Republica Moldova.

Conform informaţiilor preliminare oferite de către poliţie, autocarul ar fi avut numere româneşti, iar remorca acestuia avea numere de înmatriculare moldoveneşti, scrie NewsMaker, care a aflat ulterior că de fapt autocarul apraţinea unui cetăţean din Bălţi. Confuzia a venit ca urmare a faptului că autocarul care s-a făcut scum avea inscripţionat pe el numele companiei româneşti „Aliseb Tours”.

Reprezentanţii companiei de transport din România au negat însă, într-o declaraţie pentru NewsMaker, că ar avea în proprietate acest autocar şi spun că l-au vândut unui cetăţean moldovean încă din 2020. „Autocarul nu este proprietatea Aliseb Tours România. Acesta este vândut din anul 2020 către Ababii Roman din Bălţi, Republica Moldova. A fost radiat de pe firma noastră şi înscris pe firma administrată de Ababii Roman, cu sediul la Iaşi. Nu avem noi nicio implicare cu privire la acel autocar”, au declarat reprezentanţii companiei de transport pentru publicaţia din Republica Moldova.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...