Un autocar cu români a ars ca o torţă pe o autostradă lângă Viena

Data:

Share post:

Un autocar la bordul căruia se aflau 60 persoane, cetăţeni moldoveni şi români, a luat foc pe autostrada de centură a Vienei – A21 -, în direcţia Vösendorf.

Autocarul se îndrepta din Spania spre România şi Republica Moldova. Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a avut de suferit.

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei locale 14:00, iar în numai 10 minute autocarul a ars complet. Remorca autocarului a reuşit să fie decuplată şi a fost salvată de flăcări.

Pasagerii au fost escortaţi de poliţie la o benzinărie din apropierea locului producerii incidentului, fiind în aşteptarea unor mijloace de transport pentru a-şi continua traseul spre România şi Republica Moldova.

Conform informaţiilor preliminare oferite de către poliţie, autocarul ar fi avut numere româneşti, iar remorca acestuia avea numere de înmatriculare moldoveneşti, scrie NewsMaker, care a aflat ulterior că de fapt autocarul apraţinea unui cetăţean din Bălţi. Confuzia a venit ca urmare a faptului că autocarul care s-a făcut scum avea inscripţionat pe el numele companiei româneşti „Aliseb Tours”.

Reprezentanţii companiei de transport din România au negat însă, într-o declaraţie pentru NewsMaker, că ar avea în proprietate acest autocar şi spun că l-au vândut unui cetăţean moldovean încă din 2020. „Autocarul nu este proprietatea Aliseb Tours România. Acesta este vândut din anul 2020 către Ababii Roman din Bălţi, Republica Moldova. A fost radiat de pe firma noastră şi înscris pe firma administrată de Ababii Roman, cu sediul la Iaşi. Nu avem noi nicio implicare cu privire la acel autocar”, au declarat reprezentanţii companiei de transport pentru publicaţia din Republica Moldova.

Articole similare

„Antrenorul de copii geniali”, prins în flagrant în timp ce ar fi violat un minor

Un tânăr cunoscut ca „antrenorul de copii geniali” a fost prins în flagrant în timp ce ar fi...

Criminalul femeii medic stomatolog, prins (VIDEO)

Principalul suspect în cazul uciderii femeii medic stomatolog din Brăila a fost prins și dus la audieri. Principalul suspect...

Cod galben de instabilitate atmosferică: Vijelii și grindină duminică, urmate de val de căldură intensă

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferică pentru duminică, anunțând vijelii și grindină în majoritatea țării,...

Simona Halep nu mai poate. Greșelile pe care le-a făcut, văzute de Ion Țiriac

București. Simona Halep a disputat doar un meci complet la Miami Open, marcându-și revenirea pe teren după suspendarea...