Un avocat din dosarul Caracal,în poza cu Șoșoacă de la Ambasada Rusiei

Data:

Share post:

Ambasada Rusiei de la București a organizat pe 9 februarie o recepție, cu ocazia „Zilei Diplomatului Rus”, la care a fost prezentă și senatoarea Diana Șoșoacă. Ambasada a postat o fotografie, care între timp a devenit virală, în care alături de ambasadorul Valery Kuzmin, apare parlamentara și mai mulți bărbați.

PRESShub a reușit să identifice o parte dintre cei care apar în fotografia cu Valery Kuzmin și Diana Șoșoacă.

CITEŞTE ŞI: Platforma internațională de investigații construită de jurnalistul român Paul Radu, a fost nominalizată la Premiul Nobel pentru Pace

avocatul Aurel Moldovan

În fotografia distribuită de Ambasada Rusiei mai apare și Aurel Moldovan (primul din dreapta), avocat în dosarul crimelor de la Caracal. Acesta a devenit cunoscut mai ales pentru că deși reprezenta familia Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, ar fi cerut la unul dintre termenele procesului achitarea celui care ulterior a fost condamnat la 30 de ani de închisoare în primă instanță, pentru crimă.

Contactact de PRESShub, avocatul Aurel Moldovan a confirmat că apare în fotografie și a menționat că militează pentru ca România să fie prietenă cu Rusia.
Avocatul Aurel Moldovan

„M-am dus pentru că sunt un cetățean liber și am dreptul la propria mea opinie. Am fost invitat de excelența sa ambasadorul Rusiei la București și nu cred că am greșit cu ceva că m-am dus.

Statul român ar trebui să ne mulțumească, că noi mergem să milităm pentru pace. Nu avem o problemă cu Rusia, și nici Rusia cu noi.

Nu știu de ce atâta virulență împotriva rușilor”, a declarat avocatul pentru PRESShub.

Aurel Moldovan a menționat că România nu are nimic de câștigat din acest război și că trebuie să fie prietenă cu toți vecinii săi, nu doar cu Rusia.

„Nu avem nevoie de un război în România. Avem copii și vrem să trăiască în liniște și pace. Zelenski încearcă să atragă NATO în război, invocând situații care nu sunt reale. Dacă NATO intră în război, începe al treilea război mondial”, a menționat Aurel Moldovan, care a precizat că are o colaborare cu Camera de Cooperare Culturală și Economică Româno-Rusă.

lista completă, în PRESShub

Articole similare

Angajări la Spitalul Slatina şi la o primărie din Olt

Se fac angajări la o primărie din Olt şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, data limită pentru...

Şofer prins gonind cu 275 de km/h. Ce i-au făcut poliţiştii

Un tânăr s-a ales cu o amendă usturătoare după ce a fost prins de poliţişti gonind cu 275...

Cum se anunţă vremea în Oltenia în următoarele săptămâni

Alternanţele termice, cu valori maxime de până la 18 grade dar şi minime de -4 grade la munte,...

Măsurătorile făcute în zona locuinţei din Dolj care a explodat şi în curţile vecine indică în continuare prezenţa metanului, în diverse concentraţii

Autorităţile din judeţul Dolj au continuat, luni, măsurătorile în satul Bâzdâna, comuna Calopăr, acolo unde o casă a...