Un bărbat a intrat intenţionat cu maşina de teren în autoturismul condus de soţia sa. Fetiţa cuplului care era cu mama sa, rănită (VIDEO)

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 32 ani din orașul Vișeu de Sus a intrat intenționat cu mașina de teren în autoturismul condus de soția acestuia în vârstă de 32 ani. Cei doi erau în proces de divorț.

În momentul accidentului în autoturismul condus de femeie era și o fetița în vârstă de 10 ani, fiica celor doi. Copilul a fost rănit în accidentul provocat intenționat, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Orășenesc din Vișeu de Sus.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest de către polițiștii din Vișeu de Sus, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Inițial s-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Aprofundând ancheta polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vișeu de Sus au adunat probe și au schimbat încadrarea juridică a faptei în tentativă la omor. Acum dosarul este la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, bărbatul în vârstă de 32 de ani fiind deja audiat.

Pe numele bărbatului era emis un ordin de protecție pentru violență în familie, potrivit presei locale.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...