Un tânăr care şi-a ucis în bătaie sora cu probleme psihice, condamnat la închisoare. Detalii terifiante

Data:

Share post:

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Balş, care şi-a omorât în bătaie sora în vârsă de 23 de ani, cu probleme psihice, a fost condamnat de Tribunalul Olt la 13 ani de închisoare cu executare.

Potrivit anchetatorilor, între bărbatul în vârstă de 24 de ani şi sora sa în vârstă de 23 de ani, diagnosticată cu retard mital, a izbucnit un conflict, pe 15 august 2022, după ce tânăra i-a spus că vrea să se mute cu iubitul său.

Fratele şi sora se aflau în locuinţa tatălui lor decedat din cartierul Vârtina al oraşului Balş.

Bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu corpuri contondente, în special în zona toracelui şi capului.

„(…) unele dintre leziuni au fost produse  şi prin compresiune cu mâna la nivel cervical, cu consecinţa unui politraumatism cu echimoze, hematoame, excoriaţii, plăgi contuze; infiltrate hemoragice, epicraniene, musculatură temporală, toracică şi muşchii gâtului; hemoragie leptomeningee; fracturi costale hemitorace stâng (două pe linia medio-claviculară şi una pe linia axilară medie), contuzii pulmonare şi hepatice, conform concluziilor preliminare, întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt”, reţine instanţa.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul orăşenesc  Balş, însă aceasta a decedat la data de 16.08.2022, ora 4.25, ca urmare a leziunilor provocate.

Bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. În prezent, el este tot în arest preventiv, la Penitenciarul Craiova.

Magistraţii Tribunalului Olt au decis condamnarea sa la 13 ani de închisoare pentru omor. Deciza instanţei oltene nu este definitivă şi poate fi contestată.

Articole similare

Programul Casa Verde Fotovoltaice, blocat în instanţă

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat marți că Programul Casa Verde Fotovoltaice va fi suspendat în urma unei...

Primarul Emil Moţ a inaugurat noua sală de sport nouă de la Şcoala „Vlaicu Vodă” Slatina

Sala de sport construită de Primăria Slatina pentru Şcoala Gimnazială „Vlaicu Vodă” a fost inaugurată, miercuri, de primarul...

Fost ministru al Justiţiei trimis în judecată după ce a lovit un motociclist cu maşina

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei a fost trimisă în judecată pentru infracțiunea de vătămare din culpă în...

Copile agresate sexual şi ameninţate cu moarte într-un autobuz (VIDEO)

Scene şocante s-au petrecut zilele trecute într-un autobuz din Galaţi. Două adolescente de 16 ani au fost agresate...