Un bărbat din Dolj a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani. Polițiștii au făcut percheziții

Data:

Share post:

O anchetă a fost deschisă de polițiștii din Dolj după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani.

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința bărbatului de unde au ridicat mai multe telefoane mobile și alte medii de stocare.

„La data de 08 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost sesizați, printr-un denunț depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, cu privire la faptul că la data de 27 ianuarie a.c., un bărbat, de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani, din aceeași localitate.

La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat o perchezitie domiciliară la locuința bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile și medii de stocare ce urmează a fi expertizate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...