Un bărbat din Dolj a întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 15 ani. Polițiștii au făcut percheziții

Data:

Share post:

O anchetă a fost deschisă de polițiștii din Dolj după ce un bărbat în vârstă de 37 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră în vârstă de 15 ani.

Polițiștii au făcut o percheziție la locuința bărbatului de unde au ridicat mai multe telefoane mobile și alte medii de stocare.

„La data de 08 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au fost sesizați, printr-un denunț depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, cu privire la faptul că la data de 27 ianuarie a.c., un bărbat, de 37 de ani, din comuna Desa, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani, din aceeași localitate.

La data de 21 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Poiana Mare au efectuat o perchezitie domiciliară la locuința bărbatului de 37 de ani, din comuna Desa, ocazie cu care au fost ridicate mai multe telefoane mobile și medii de stocare ce urmează a fi expertizate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Dolj.

Articole similare

Medic dat afară de spital după ce o gravidă a murit pe patul de spital

Decizie drastică luată de conducerea celui mai mare spital din Moldova, în cazul medicului ginecolog Mariana Pitrop. La...

Rute de ocolire stabilite după închiderea unui tronson al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Traficul rutier se închide, începând de luni, pe porţiunea Drumului Expres Craiova-Piteşti cuprinsă între nodul rutier de la...

Vlad Voiculescu este urmărit de DNA în Dosarul Vaccinurilor

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este urmărit penal de către procurorii DNA, în dosarul vaccinurilor din pandemie....

Bărbaţi arestaţi pentru afaceri cu ploşniţe. Au păcălit zeci de bătrâni

Doi bărbați au fost arestați în Franța, după ce ar fi înșelat persoane în vârstă, determinându-le să plătească...