Un bărbat din Gorj a fot reţinut după ce a ameninţat-o pe fosta concubină şi a vandalizat un autoturism

Data:

Share post:

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, a fost reţinut de poliţişti după ce a intrat în curtea fostului socru şi i-a vandalizat autoturismul cu o ţeavă metalică, iar ulterior a ameninţat-o pe fosta concubină.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de 21 spre 22 iulie, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a pătruns fără drept în curtea unui imobil din Teleşti, unde cu o țeavă metalică a distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului proprietate personală.

Tot la aceeași dată, după aproximativ trei ore, fiica apelantului, o femeie de 30 de ani, din localitatea Telești, s-a prezentat la Postul de Poliție Ciuperceni, sesizând că este amenințată de fostul concubin.

De precizat este faptul că bărbatul se afla în custodia polițiștilor atunci când femeia s-a prezentat la sediul postului de poliție, acesta manifestând o atitudine agresivă și continuând să o amenințe.

Împotriva bărbatului de 32 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști.

„În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale.

Bărbatul se află în control judiciar, fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat și furt calificat”, transmite IPJ Gorj.

Articole similare

Începe sezonul estival la Plaja Olt. Care sunt tarifele

Începând de mâine se dă startul sezonului estival la Plaja Olt. Programul de funcționare va fi de luni...

A fost deschis un spațiu pentru colectarea deșeurilor de medicamente, la Spitalul Județean Slatina

Deșeurile de medicamente rezultate de la populație pot fi predate în locația special amenajată din incinta Spitalului Județean...

Bărbat mort la locul de muncă. A fost lovit de un TIR

Un bărbat de 52 de ani a murit, astăzi, după ce a fost acroşat de un TIR în...

TEST ONLINE | La ce riscuri vă expuneţi în funcţie de cât alcool consumaţi

Institutul Naţional de Statistică organizează în această perioadă Săptămâna Naţională a Testării AUDIT. Astfel, în intervalul 17-23 iunie,...