UPDATE: Motociclist ceh mort în urma unui accident pe DN 66 Defileul-Jiului

Data:

Share post:

UPDATE: Motociclistul, rănit în urma accidentului petrecut pe DN 66 Defileul-Jiului şi-a pierdut viaţa la spital în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l salva.

Stirea iniţială

Un motociclist ceh, în vârstă de 43 de ani, a fost rănit grav în urma unui accident petrecut în această seară pe DN 66 Defileul-Jiului.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, în urma unui apel la 112, la faţa locului a fost trimis un echipaj de polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu.

„În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că pe DN 66 Defileul-Jiului s-a produs o coliziune între o autoutilitară și o motocicletă. În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetățean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroșani, județul Hunedoara”, a transmis IPJ Gorj.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...