Vâlcean atacat cu toporul de un bolnav psihic

Data:

Share post:

Un bărbat din Băile Olăneşti a ajuns la spital după ce a fost tăiat la mână cu un cuţit de un vecin cu boli psihice.

Polițiștii din Băile Olănești au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi lovit cu un obiect tăietor un alt bărbat.

Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că cele sesizate se confimă, prin aceea că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Băile Olănești, ar fi aruncat cu un obiect tăietor către un vecin de al apelantei, provocându-i acestuia o plagă la nivelul brațului drept.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana în cauză este cunoscută cu afecțiuni psihice, fapt pentru care aceasta a fost internată la Secția de Psihiatrie.

„În continuare, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Articole similare

Femeie ucisă de propriul fiu. Acesta ar fi consumator de droguri

O femeie de 54 de ani din judeţul Mehedinţi a fost ucisă de propriul fiu, care ar fi...

Flori oferite doamnelor şi domnişoarelor din Slatina de social-democraţii olteni (FOTO)

Social-democraţii olteni au păstrat tradiţia şi vineri, cu ocazia Zilei de 1 Martie, când au oferit flori doamnelor...

Nicușor Dan e, oficial, candidatul Forței Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului

Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a fost oficial desemnat sâmbătă drept candidat al formațiunii Forța Dreptei pentru...

Ludovic Orban: România este confruntată din nou, după 34 de ani, cu un proiect anti-democratic / Ciucă şi Ciolacu, “mai proşti decât prevede legea”

Preşedintele Forţa Dreptei, fostul premier Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă, actuala guvernare care a modificat legislaţia pentru a...