Vestea serii despre Gheorghe Hagi! Regele a luat decizia: Trebuie să fac lucrul acesta…

Data:

Share post:

Antrenor și acționar principal la Farul, Gică Hagi a făcut anunțul momentului în Liga 1. Regele a vorbit despre situația de la echipa pe care o conduce și despre șansele pe care le are în cursa pentru titlu.

Ce salariu câștigă Gică Hagi?

Gică Hagi este acționar principal, dar și antrenor la Farul, echipă care în prezent se află pe prima poziție în Liga 1. Regele a făcut câteva dezvăluiri despre cum merge treaba la echipa pe care o antrenează și a vorbit chiar despre salariul pe care-l încasează aici.

Contrar așteptărilor, Hagi a spus că nu are un salariu foarte mare, acesta fiind de doar 500 de euro, la care se adaugă bonusuri. O situație asemănătoare se întâmplă și în cazul jucătorilor.

„Eu sunt un antrenor care costă puțin. Cred că am salariul cel mai mic din prima ligă. Am 500 de euro pe lună. Așa că e ușor pentru conducere. Am însă bonusuri mai mari. Și la jucători e la fel.

Salariile sunt cât credem noi că putem să ducem, dar după aceea, prin bonusuri, vrem să motivăm jucătorul. Ei trebuie să arate că pot și performează, iar noi, clubul, performăm administrativ și trebuie să vină banii. Iar atunci când tu aduci bani, și noi putem să-ți dăm. Toți trebuie să pedaleze în aceeași direcție”, a declarat Gică Hagi pentru Fanatik.

E un moment bun

În acest context, el a mărturisit că în ultimii șapte ani este pe profit cu echipa pe care o patronează.

„Se pare că și anul acesta așa va fi. E bine, nu mult, au fost și ani în care a fost foarte bine, și acum la fel”, a mai afirmat „Regele”.

Gică Hagi a mai vorbit și despre șansele echipei sale la câștigarea titlului de campioană în acest sezon.

„E un moment bun al nostru și trebuie să îl păstrăm. Și în primul rând, eu trebuie să fac lucrul acesta. Eu cu staff-ul meu trebui să-i facem pe jucători să fie puternici. Nu are cum să fie decisiv meciul cu FCSB. Totul se va juca în ultimele două etape”, a mărturisit acesta.

În prezent Farul se află la patru puncte în fața celor de la CFR Cluj și la cinci puncte față de FCSB.

Articole similare

Dragoş Andreescu, tânărul pasionat de istorie care organizează tururi ghidate prin clădirile vechi din Craiova şi Oltenia

Dragoş Andreescu este un tânăr care, după mai bine de un deceniu în care a luat la pas...

Posibilă pătrundere neautorizată în spațiul aerian al României, detectată de Sistemul de supraveghere radar

Sistemul de supraveghere radar a semnalat, noaptea trecută, o potențială intrare neautorizată în spațiul aerian național, confirmă Ministerul...

Dana Roba a chemat ambulanţa de urgenţă! Cu ce probleme se confruntă după ce a suferit mai multe operaţii complicate

Dana Roba l-a confruntat în sala de judecată pe Daniel Balaciu, cel care a agresat-o fizic, dar a...

Cafeaua de după-amiază. Consecințele unui obicei foarte des întâlnit

Cafeaua de după-amiază este un obicei foarte des întâlnit, în rândul persoanelor active. Cei care aumult de...