Voiculescu (PNL Olt): Sunt sigur că noul ministru al Agriculturii va avea deschidere faţă de toţi primarii. În perioada următoare, este foarte posibil să fie numiţi doi colegi, în funcţii la nivel naţional

Data:

Share post:

Doi oameni susţinuţi de PNL Olt vor ajunge în Guvernul Ciolacu fie pe funcţii de secretari de stat, fie de şefi de agenţie.

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a declarat în emisiunea „Reporter 24” de luni seară că este un lucru pozitiv faptul că un reprezentant al judeţului este ministru, referindu-se la numirea lui Florin Barbu (PSD Olt), la Ministerul Agriculturii.

„Întotdeauna, şi nu mă feresc să o spun, când dintr-un judeţ provine un ministru, nu poate să fie decât un lucru bun şi sunt sigur că noul ministru va avea deschidere faţă de toţi primarii, faţă de toţi oltenii, indiferent de simpatii sau de culoarea politică, la fel cum, de altfel, şi oamenii pe care noi îi susţinem la Bucureşti, în diferite funcţii, au aceeaşi deschidere faţă de primari, că ei sunt cei care au nevoie de mai mult sprijin la Bucureşti, indiferent de culoarea politică. Deci am ţinut oarecum bătălia politică strict în campania electorală. N-am dus-o mai departe. Evident că sunt derapaje. Atunci când dintr-un judeţ este un ministru, indiferent de partid, este un lucru bun în primul rând pentru căteţeni, că ei ne trimit acolo”, a declarat Voiculescu.

În ceea ce priveşte PNL Olt, şeful formaţiunii a declarat că două persoane susţinute de liberlii olteni vor fi numite în funcţii la nivel naţional.

„Mai avem câteva CV-uri trimise la Bucureşti. În perioada următoare este foarte posibil să fie numiţi doi colegi, în funcţii la nivel naţional. Cei care sunt acolo la acest moment îşi fac treaba. Noi mai avem de muncă până să emitem aceleaşi pretenţii ca alte filiale care au un scor mai bun. Dar, conducerea partidului a ţinut seama şi de contextul şi de realitatea în care noi facem politică şi suntem primiţi şi sprijiniţi aşa cum trebuie. Este vorba despre funcţii de secretar de stat”, a mai declarat Liviu Voiculescu.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...