Zeci de sancţiuni după protestul AUR. Cei care i-au atacat pe Ludovic Orban şi Csoma Botond au fost amendaţi

Data:

Share post:

Zeci de amenzi au fost aplicate de jandarmi în urma protestului organizat ieri de simpatizanţii AUR. 

Printre cei sancţionaţi se numără şi patru persoane care l-au agresat pe fostul premier Ludovic Orban la intrarea în sediul Parlamentului. Amenzile aplicate acestora au o valoare totală de 3.000 de lei.

În cazul agresiunii asupra parlamentarului UDMR Csoma Botond a fost identificat un singur agresor, acestuia fiindu-i aplicate patru amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei. El a fost amendat pentru încălcarea unor prevederi din Legile 60 şi 61 din 1991.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că, urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.700 lei.

”În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată, potrivit News.ro.

Articole similare

UPDATE | Accident GRAV în județul Olt. Patru mașini implicate, o persoană încarcerată (FOTO)

UPDATE 2: Bilanț final: 12 persoane implicate, 9 persoane transportate la UPU Slatina, 3 persoane au fost monitorizate...

Emil Moţ a aprins iluminatul festiv şi a deschis Târgul de Crăciun al Slatinei. Mii de slătineni au fost prezenţi (FOTO&VIDEO)

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dat vineri seară startul oficial al Sărbătorilor de Iarnă. Edilul a aprins iluminatul...

Un tânăr din Slatina s-a ales cu dosar penal după ce, băut fiind, a urcat la volanul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Slatina, este cercetat penal după ce, noaptea trecută, a...

Ziua Naţională. Sărbătoare cu aproape 3.000 oameni, la Slatina (FOTO)

Aproape 3.000 de persoane au participat, vineri dimineaţă, la evenimentele desfăşurate cu ocazia Zilei Naţionale a României, la...