Cadavru descoperit la o hidrocentrală de pe Olt. Pompierii intervin de urgenţă

Data:

Share post:

Descoperire macabră în această dimineaţă la o hidrocentrală de pe râul Olt. Un cadavru a fost găsit prins în grătarul hidrocentralei de la Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Trupul neînsufleţit a fost observat de personalul CHE Ioneşti, care a sunat la 112. La faţa locului au ajuns de urgenţă forţele de intervenţie cu un ASAS, Duster cu barcă si un echipaj SMURD de la GI Dragasani.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că este vorba de o persoană de sex femiesc aflată in submersie, aproape de suprafaţă, în amonte de CHE Ioneşti. Persoana a fost extrasă şi predată echipajelor IPJ. Este decedată şi în stare avansată de descompunere”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 16 martie, a.c., polițiștii din Ionești au fost sesizați de către lucrătorii unei hidrocentrale din Ionești, cu privire la faptul că au găsit un cadavru prins în grilajul de la baraj. Din primele verificări efectuate a fost identificată persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Ionești, județul Vâlcea. De asemenea, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, ulterior fiind preluat de Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Vâlcea.

Articole similare

Procurorii DIICOT au săltat un bărbat care vindea droguri în judeţele Olt şi Vâlcea

Un bărbat din judeţul Olt a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic...

Schimbări la Spitalul Slatina. 13 cabinete medicale se mută într-o altă clădire din oraş

Începând cu data de 7 mai 2024, 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență...

Preşedintele clubului Rapid, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti,...

Gunoiul selectiv din Slatina, colectat în containere subterane

Municipiul Slatina va avea şi containere „underground” pentru gunoiul selectiv, după ce a fost printre primele oraşe din...