O porţiune din autostrada A1 Sebeş-Turda, prăbuşită

Data:

Share post:

O porțiune din Autostrada A10 (Sebeș – Turda) s-a prăbușit complet, pe o distanță de circa 20 de metri. Autostrada, inaugurată anul trecut, fusese închisă pentru reparații de trei zile.

Prima bandă din sensul de mers a cedat puternic din cauza alunecării terenului între kilometrii 15+700 metri și 16+800. Parapetul metalic și gardul de protecție din marginea drumului au fost, de asemenea, deplasate lateral.

CITEŞTE ŞI: Continuă lucrările de extindere a Aeroportului Craiova

Circulația a fost închisă din 1 februarie pe o distanță de 1,1 kilometri. Se estimă că reparațiile vor dura aproximativ o lună și vor fi efectuate de către constructor, deoarece autostrada se află încă sub garanție. Centrul Infotrafic a menționat că traficul a fost deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și se va relua pe autostradă prin breteaua 4 la km 16+800 metri. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectare a apelor subterane din zonă.

Vineri, terasamentul Drumului Național 1 s-a surpat la Breaza pe o distanță de 60 de metri, iar circulația a fost restricționată pe prima bandă.

Articole similare

Procurorii DIICOT au săltat un bărbat care vindea droguri în judeţele Olt şi Vâlcea

Un bărbat din judeţul Olt a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic...

Schimbări la Spitalul Slatina. 13 cabinete medicale se mută într-o altă clădire din oraş

Începând cu data de 7 mai 2024, 13 cabinete de specialitate din Ambulatoriul integrat Spitalului Județean de Urgență...

Preşedintele clubului Rapid, urmărit penal în dosarul introducerii ilegale de materiale pirotehnice pe stadioane

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti,...

Gunoiul selectiv din Slatina, colectat în containere subterane

Municipiul Slatina va avea şi containere „underground” pentru gunoiul selectiv, după ce a fost printre primele oraşe din...