Adolescenţi din Olt cercetaţi după ce au furat bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice din două şcoli

Data:

Share post:

Patru adolescenţi, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, au ajuns să fie cercetaţi penal după ce ar fi furat mai multe obiecte din două unităţi de învăţământ.

Potrivit reprezentanţilor Poliției Orașului Piatra-Olt în perioada 18-19 martie, 4 tineri ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două unități de învățământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice.

„În urma probatoriului administrat, la data de 20 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, în ziua de 21 martie a.c., cei 4 tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de aceștia”, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...