American dat jos de pe casă cu mascaţii, la Cluj. Bărbatul abia ieşise de la psihiatrie (VIDEO)

Data:

Share post:

Scene desprinse dintr-un film la Cluj. Mascaţii din cadrul trupelor speciale au fost solicitaţi să intervină după ce un american şi-a sechestrat soţia româncă, a bătut-o şi a ameninţat că o va ucide. Bărbatul s-a urcat pe acoperişul locuinţei, iar în încercarea de a-l prinde poliţiştii au căzut cu el prin acoperiş.

Alarma a fost dată duminică dimineaţă, când Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la 112, că, într-o locuința, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia. Apelul a fost făcut de către vecinii celor doi soţi, care au auzit ţipetele femeii.

În scurt timp, la adresa indicată s-au deplasat polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean și echipaje medicale.

American căzut cu tot cu mascaţi prin acoperiş

La sosirea forţelor de intervenţie, bărbatul în cauză se blocase în locuință, iar ulterior a urcat în podul imobilului şi apoi pe acopriş. După câteva tentative de negocieri, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță pentru a-l imobiliza pe bărbatul de 30 de ani. Aceştia s-au urcat pe acoperiş, însă, la un moment dat ţiglele au cedat, iar luptătorii SAS s-au prăbuşit în pod cu tot cu american.

Ulterior acesta a fost transportat la o unitate medicală de specialitate. De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

„În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, au transmis se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Bărbatul era abia externat de la Psihiatrie

Americanul fusese externat cu doar o seară înainte de pe secţia de psihiatrie. Acesta a ajuns acolo cu o săptămână în urma unui alt episod violent când a vandalizat mai multe maşini de pe stradă şi şi-a ameninţat vecinii. A fost prins atunci după 12 ore, extrem de agitat lângă maşină, într-o localitate de lângă Cluj.

Articole similare

LIVE VIDEO | Noile măsuri fiscale, adoptate astăzi în şedinţa de Guvern. Declaraţiile lui Marcel Ciolacu

Pachetul de măsuri fiscale destinate reducerii deficitului bugetar în anii 2023 și 2024 este aprobat în şedinţa de...

INTERCEPTĂRI în ziua flagrantului. Buzatu nu era interesat de pescuit, ci doar să ridice șpaga: Pescuiesc 5 minute și plec!

Conform referatului DNA de arestare preventivă, Dumitru Buzatu a exercitat presiuni asupra angajaților din Consiliul Județean Vaslui pe...

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în...

Ruleta online: regina jocurilor de noroc îți dă întâlnire în mediul virtual

O roată cu 37 sau 38 de numere, o masă acoperită cu catifea verde pe care sunt scrise...