Restricţii de circulaţie anunţate pe două sectoare de drum din Vâlcea

Data:

Share post:

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au anunţat că, marţi, în funcție de condițiile meteo, vor exista restricţii de circulaţie pe două sectoare de drum din judeţ.

Astfel, pe sectorul de drum DN 7 km 238+000 – km 239+000 în extravilanul localității Câineni se va lucra la tăierea arborilor periculoși. Pentru siguranța circulatiei între orele 08:00 – 16:00 circulația rutieră se va închide/deschide în reprize de maximum 20 de minute şi va fi dirijată de piloți de circulație.

Pe sectorul de drum DN 7A km 34+000 – km 34+500 în extravilanul localității Voineasa se va lucra la ranguire versanților între orele 08:00 – 16:00. Circulația rutieră se va închide/ deschide în reprize de maximum 20 minute dirijată de piloți de circulație.

Articole similare

Medic lăsat fără drept de practică după moartea unei adolescente de 15 ani

Un medic de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Satu Mare a fost exclus din...

Cod galben în Oltenia. Se anunţă averse torenţiale şi grindină

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități însemnate de...

Două redacţii au întrerupt colaborarea cu ziaristul acuzat că a violat o colegă

Acuzaţia de viol făcută de jurnalista Adina Florea la adresa fostului său coleg Răzvan Băltăreţu nu a rămas...

Afacere cu buletine pentru ucraineni denunţată de cei implicaţi. La o adresă ar figura 7.000 de persoane

Situaţie incredibilă în comuna Vârfu Câmpului din judeţul Botoşani. Aflată la mică distanţă de graniţa cu Ucraina, în...