Atenţie şoferi! Trafic rutier cu restricţii, pe drumul naţional DN 7

Data:

Share post:

Circulația rutieră va fi restricționată, luni, în funcţie de condițiile meteo, pe două sectoare de drum din DN 7, în judeţul Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, este vorba despre următoarele sectoare de drum:

Pe sectorul de drum DN 7 km 159+759 – km 162+800 pe raza localității Milcoiu se lucrează la așternere covor asfaltic între orele 08:00 – 18:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale dirijată de piloți de circulație.

Pe sectorul de drum DN 7 km 205+900 – 208+000 în extravilanul localității Brezoi se executa lucrări de rânguire versanți între orele 08:00 – 14:00. Circulația rutieră se închide/se deschide în reprize de max.20 minute dirijată de piloți de circulație.

Articole similare

Bătrână din Olt ucisă cu brutalitate de nepoata sa (VIDEO)

O tânără în vârstă de 29 de ani, din Slatina, a fost reţinută după şi-a ucis cu brutalitate...

Şarpe de peste un metru şi jumătate, scos cu jandarmii dintr-un garaj (VIDEO)

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila...

Copilă de 13 ani, agresată sexual de unchiul său. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţia a deschis o anchetă după ce o copilă de doar 13 ani ar fi fost agresată sexual...

Nicușor Dan, felicitat telefonic de Marcel Ciolacu după rezultatele alegerilor: „Mi-a zis că ar trebui să vorbim de viitorul Bucureştiului”

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, spune că, după rezultatul alegerilor, premierul Marcel Ciolacu l-a sunat să-l felicite...