Bâlci în uşa unui post de poliţie din Gorj

Data:

Share post:

IPJ Gorj a declanşat o anchetă internă după ce au apărut imagini în spaţiul public cu trei aparate de divertisment cu care tinerii se distrează prin lovirea cu pumnul a unui sac de box.

Cele trei aparate au fost puse chiar la intrarea în postul de Poliție al comunei Scoarța, din județul Gorj. Totul pentru că un bâlci era organizat în zonă.

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj au deschis o anchetă pentru vedea ce s-a întâmplat și cum au ajuns cele trei aparate chiar la intrare în sediul poliției.

„Având în vedere imaginile postate pe o pagină de socializare, în care se observă trei aparate de box, utilizate în scop de divertisment, amplasate în fața Postului de Poliție Scoarța, precum și mai mulți stâlpi în marginea drumului național 67, ca urmare a organizării unei festivități locale, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj este abilitat să comunice următoarele:

Din verificări, polițiștii au stabilit că aparatele respective au fost depuse în acel spațiu pentru o scurtă perioadă de timp, în prezent fiind amplasate pe terenul unde va avea loc festivitatea.

Conducerea instituției a dispus efectuarea de verificări cu privire la legalitatea amplasării stâlpilor respectivi, iar în funcție de rezultatul acestora, vor fi dispuse măsurile legale care se impun“, a transmis conducerea IPJ Gorj într-un comunicat de presă.

Oamenii legii urmează să stabilească dacă s-au respectat toate prevederile legislative în vigoare cu privire la acest gen de activitate. În plus, activitățile desfășurate de-a lungul drumului național presupun o serie de autorizații speciale, ca să nu pună în pericol traficul.

Bâlci lângă sediul postului de poliție

Aparatele au fost puse în cadrul unor manifestări dedicate sărbătoririi localității. În zona în care se afla sediul poliției a fost amenajat un fel de parc de distracții. Problema este că evaziunea la acest gen de activități este foarte mare. Astfel, veniturile colectate la bugetul de stat sunt la un nivel redus.

 

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...