Bărbaţi arestaţi în Olt după ce au furat sute de litri de motorină din rezervorul unui TIR

Data:

Share post:

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au furat 900 de litri de motorină din rezervorul unui TIR parcat în comuna Deveselu. Acesta aparţinea unui cetăţean ceh.

Potrivit IPJ Olt cei doi au fost reţinuţi joi fiind acuzaţi de furt calificat. “La data de 8 iunie 2023, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt. La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Deveselu, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 7/8 iunie 2023, persoane necunoscute ar fi sustras aproximativ 900 de litri de motorină din rezervorul unui tir ce se afla parcat în comuna Deveselu, judeţul Olt şi care aparţinea unui cetăţean ceh”, a anunţat IPJ Olt.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea faptei sunt doi bărbaţi de 31 de ani, ambii din comuna Uda-Clocociov, judeţul Teleorman, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. La locuinţele acestora au avut loc percheziţii în urma cărora a fost găsită cantitatea de 200 de litri de motorină.
Cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Caracal care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Articole similare

Ce este Parlamentul European și ce rol are

Ce este Parlamentul European și ce rol are sunt chestiuni de mare interes în această perioadă. Mai ales...

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a...

Scenariu lansat de Dîncu: Mircea Geoană ar putea ajunge în finala prezidenţială

Liderul social-democrat Vasile Dîncu a afirmat, sâmbătă, în emisiunea Insider electoral de la Prima TV, că secretarul general...

Eduard Hellvig: Guvernarea sau politica de dragul funcţiilor sau a cifrelor este mereu un blestem pentru un partid

Eduard Hellvig a transmis un mesaj cu ocazia împlinirii a 149 de ani de liberalism în România. Fostul...