Bebeluşi ucişi şi ţinuţi ani de zile în congelator de propria mamă

Data:

Share post:

Caz halucinant petrecut în Coreea de Sud. O femeie este acuzată că şi-a ucis doi bebeluși la doar o zi de la naștere și le-a păstrat cadavrele în congelator timp de ani de zile, scrie CNN. Cazul a ieșit la iveală la cinci ani de la prima crimă.

Poliția din Coreea de Sud a cerut un mandat de arestare pe numele unei femeie care și-a ucis bebelușii când aveau doar o zi. Femeia a avut o explicație halucinantă pentru crime: se confrunta cu dificultăți economice în îngrijirea celorlalți trei copii ai săi, în vârstă de 12, 10 și 8 ani.

Prima presupusă victimă a fost cel de-al patrulea copil al ei, născut într-un spital în noiembrie 2018. Poliția susține că femeia a strangulat-o pe fetiță a doua zi după naștere și a pus cadavrul în congelatorul din casa ei. Ea este acuzată că a făcut același lucru cu al cincilea copil, un băiat născut în noiembrie 2019.

Soțul ei a declarat că femeia i-a spus că cei doi copii au fost avortați și, prin urmare, nu a știut despre presupusele crime, potrivit poliției.

Cazul a ieșit la iveală în luna mai, când Consiliul de Audit și Inspecție al guvernului a constatat că nașterile bebelușilor nu au fost niciodată înregistrate oficial, deși existau date că au fost născuți în spital. Consiliul a notificat apoi Primăria Suwon din Gyeonggi-do, cea mai populată provincie din Coreea de Sud, care a solicitat o anchetă a poliției după ce mama a refuzat o anchetă la domiciliu.

La 21 iunie, poliția a făcut o percheziție domiciliară în locuința femeii, în timpul căreia aceasta a mărturisit crimele, potrivit HotNews.

Articole similare

Se cere demisia prefectului Ștefan Nicolae după ce a participat la mitingul neautorizat al PNL Slatina

PSD Olt cere demisia noului prefect Ștefan Nicolae, chiar în ziua în care acesta a depus jurământul. Președintele PSD...

Tânăr din Olt în comă după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. S-a aruncat de la etaj

Tragedie în judeţul Olt. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, se zbate între viaţă şi moarte...

Un preot a primit acord pentru a candida din partea AUR la funcţia de primar

​Un preot din Suceava a solicitat și a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru a candida la...

Femeie rănită în urma unui accident grav la Vâlcea

O femeie a ajuns astăzi la spital în urma unui accident grav petrecut în localitatea Călimănești, pe DN7,...