Cadavru descoperit la o hidrocentrală de pe Olt. Pompierii intervin de urgenţă

Data:

Share post:

Descoperire macabră în această dimineaţă la o hidrocentrală de pe râul Olt. Un cadavru a fost găsit prins în grătarul hidrocentralei de la Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Trupul neînsufleţit a fost observat de personalul CHE Ioneşti, care a sunat la 112. La faţa locului au ajuns de urgenţă forţele de intervenţie cu un ASAS, Duster cu barcă si un echipaj SMURD de la GI Dragasani.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că este vorba de o persoană de sex femiesc aflată in submersie, aproape de suprafaţă, în amonte de CHE Ioneşti. Persoana a fost extrasă şi predată echipajelor IPJ. Este decedată şi în stare avansată de descompunere”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 16 martie, a.c., polițiștii din Ionești au fost sesizați de către lucrătorii unei hidrocentrale din Ionești, cu privire la faptul că au găsit un cadavru prins în grilajul de la baraj. Din primele verificări efectuate a fost identificată persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Ionești, județul Vâlcea. De asemenea, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, ulterior fiind preluat de Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Vâlcea.

Articole similare

Amendă de peste 800 de lei pentru o femeie care s-a filmat în timp ce conduce având în braţe copilul în vârstă de nouă...

O femeie din Maramureş s-a filmat în timp ce conduce o maşină avându-l în braţe pe copilul său...

Accident în Râmnicu Vâlcea, o persoană la spital. Trafic rutier dat peste cap

O tânără în vârstă de 27 de ani, din judeţul Sibiu, a ajuns la spital duminică, în urma...

Accident în Argeş, la Albota: Trei maşini implicate (FOTO)

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier produs pe drumul naţional DN 65, în localitatea Albota din...

În 2022, în România, erau înregistrate 7.120 de mame minore. Care este judeţul cu cele mai multe 

Peste 7.000 de mame minore erau înregistrate în România în 2022, cele mai multe, peste 400, fiind în...