Cadavru descoperit la o hidrocentrală de pe Olt. Pompierii intervin de urgenţă

Data:

Share post:

Descoperire macabră în această dimineaţă la o hidrocentrală de pe râul Olt. Un cadavru a fost găsit prins în grătarul hidrocentralei de la Ioneşti, judeţul Vâlcea.

Trupul neînsufleţit a fost observat de personalul CHE Ioneşti, care a sunat la 112. La faţa locului au ajuns de urgenţă forţele de intervenţie cu un ASAS, Duster cu barcă si un echipaj SMURD de la GI Dragasani.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că este vorba de o persoană de sex femiesc aflată in submersie, aproape de suprafaţă, în amonte de CHE Ioneşti. Persoana a fost extrasă şi predată echipajelor IPJ. Este decedată şi în stare avansată de descompunere”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 16 martie, a.c., polițiștii din Ionești au fost sesizați de către lucrătorii unei hidrocentrale din Ionești, cu privire la faptul că au găsit un cadavru prins în grilajul de la baraj. Din primele verificări efectuate a fost identificată persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Ionești, județul Vâlcea. De asemenea, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, ulterior fiind preluat de Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Vâlcea.

Articole similare

Bărbat găsit mort într-un canal, la Piteşti. Poliţiştii au deschis o anchetă

Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a avut parte de o moarte cumplită la Piteşti. Trupul...

Încă un pas făcut pentru Tronsonul 1 din drumul expres Craiova-Piteşti. Contractul de finalizare a lucrărilor a fost postat pe SEAP

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunţat astăzi că a fost postat în SEAP anunţul pentru contractul de finalizare...

Daune pentru un pacient îmbolnăvit în spital. A primit 150.000 de euro

Spitalul Județean Neamț a fost obligat să plătească despăgubiri de 150.000 de euro unui fost pacient care s-ar...

România trece la ora de vară în weekend

România va trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora oficială de vară. Ceasurile vor fi date...