Cadavrul unui bărbat, găsit plutind într-un baraj de pe râul Argeş

Data:

Share post:

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, duminică, plutind la marginea barajului Zigoneni de pe râul Argeş. Este vorba de un bărbat luat de viitură, în urmă cu mai bine de o lună.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș pentru a extrage persoana.

„Persona a fost extrasă de către pompieri, se afla în apropierea malului, este vorba de trupul unui bărbat. Starea trupului arătă că este de mai mult timp în apă”, transmite ISU Argeş.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre trupul unui bărbat dat dispărut din 20 ianuarie, când a căzut de pe un pod şi a fost luat de viitură.

„La data de 05 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în apa barajului Zigoneni, plutește trupul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și pompierii, pentru extragerea trupului din apă.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana găsită decedată este un bărbat de 49 de ani, din Curtea de Argeș, a cărui dispariție fusese anunțată din data de 20 ianuarie a.c.

De la acea dată și până în prezent, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din polițiști, pompieri și voluntari.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul”, transmite IPJ Argeş.

Articole similare

Se fac angajări, la stat. Mai multe posturi scoase la concurs, în Olt

Mai multe instituţii publice din judeţul Olt fac angajări, în această perioadă, pentru cele mai multe dintre posturile...

Bărbat rănit din cauza vântului puternic. Remorca unui camion s-a dezmembrat şi a lovit un TIR

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani a fost rănit, marţi, după ce remorca unui camion s-a...

Percheziții la Aeroportul din Otopeni. Sunt vizate contracte de închiriere a unor spații comerciale

Procurorii DNA au descins astăzi la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Aceştia anchetează contractele de închiriere a spațiilor...

Schimbări cu privire la pensiile speciale. Comisiile de specialitate din Senat au adoptat mai multe amendamente

Senatorii au dezbătut, marți, în ședințele de specialitate proiectul legilor speciale și amendamentele convenite în Coaliție. Amendamentele propuse...