FCSB joacă pe Ghencea

Data:

Share post:

FCSB anunţă că meciul cu CFR Cluj se va juca pe Stadionul Steaua, din Bulevarul Ghencea. Partida va conta pentru etapa a patra a Superligii.

Contractul dintre FCSB și CSA Steaua privind închirierea Stadionului Steaua pentru partida vicecampioanei cu CFR Cluj de duminică a fost semnat luni după-amiază.

O comisie de la LPF va merge marți sa omologheze stadionul Steaua pentru Liga 1, deoarece FCSB – CFR va fi primul meci din SuperLiga jucat pe noul Ghencea.

După ce negocierile dintre FCSB și CSA Steaua pentru închirierea stadionului Steaua la meciul roș-albaștrilor cu Dinamo au căzut în ultimul moment, echipa lui Becali a făcut din nou cerere pentru a juca în Ghencea, cu CFR.

„De data asta, cei de la FCSB au venit cu toate documentele pe care trbuiau să le prezinte și pentru meciul cu Dinamo”, au precizat surse din cadrul CSA Steaua.

Becali a semnat din nou un bilet de ordin avalizat pentru a acoperi posibile daune asupra gazonului.

Articole similare

Piese vedetă din bumbac: creează uşor garderoba de vară

Bumbacul este cu siguranţă unul dintre materialele verii. Uşor de purtat, plăcut la atingere, durabil şi foarte versatil,...

Mai multe persoane audiate, în cazul fetiţei care ar fi sărit de la etajul unui bloc din Balş

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de...

Trafic rutier blocat pe un drum din Olt, din cauza unui accident 

În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni...

Fonduri europene de peste 177 milioane euro atrase de CJ Olt pentru drumurile din județul Olt. S-a semnat contractul de finanţare

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, a semnat vineri cel mai important proiect de modernizare a infrastructurii rutiere...